Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Afiliant.com - nie trzeba mieć strony www, żeby zarabiać!
3. Wydawca nie prowadzący działalności gospodarczej i nie będący podatnikiem VAT.[/undefined]
kopia dowodu osobistego,
oświadczenie o nieprowadzeniu działalności gospodarczej (pobierz)
oświadczenia o nie posiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług (pobierz)"
Ja jestem w takiej sytuacji i zakładam że jakieś 3/4 z Was którzy tu mają te +- 20 lat też. Czyli aby doprecyzować pytam - ja im przesyłam te 3 dokumenty, nie mam DG więc nie mam jak im wystawić faktury/rachunku - dostaję pieniądze i jak to mam rozliczyć ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2013 16:30 przez dawidpg.)
dawidpg, no ja właśnie nie jestem pewny, czy jestem podatnikiem Vat czy nie. Podatek Vat przecież każdy płaci na towarach i usługach, chyba że to w ogóle nie o to chodzi...
Ty mylisz pojęcia
Nas dotyczy punkt
3. Wydawca nie prowadzący działalności gospodarczej i nie będący podatnikiem VAT
kopia dowodu osobistego,
oświadczenie o nieprowadzeniu działalności gospodarczej (pobierz)
oświadczenia o nie posiadaniu statusu podatnika podatku od towarów i usług (pobierz)"
i żaden inny...
teraz potrzebujemy kogoś kto tak samo się rozlicza żeby nam powiedział jak konkretnie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2013 19:12 przez dawidpg.)