Sprawdź:
Whysoserious najbardziej podejrzanym według mnie byłeś ty, dlatego że gdy powiedziałem ci iż zostaliśmy zdradzeni, to dosłownie 3 minuty potem blog, którego adres ci podałem został usunięty. Jak mogłem to inaczej zinterpretować?
Ale twoja kandydatura na skurwysyna kompletnie mi nie pasowała. Rozmawiałem często z tobą, chciałeś zrobić coś dla grupki - może chciałeś mi zamydlić oczy? Tylko w jaki celu.? Nie zgadzało mi się tu coś.
Wyszedłem z domu, ochłonąłem, walnąłem 7 piw i wróciłem.
Jestem lekko podchmielony, ale bycie w tym stanie pozwala mi na trzeźwe myślenie - taki to paradoks.
Po godzinnej rozkminie i poszukiwaniach znalazłem skurwysyna, który nas zdradził. Ależ jakie to było łatwe. Tak to jest jak zostawia się za sobą smród i ślady...
Moi drodzy tym *********, *******, *********, ****** i zdrajcą jest niejaki
SIERGEJ.
Dowody na to są niezbite.
Udało mi się pozyskać treść oraz e-mail z którego rozsyłał swoje propozycje abonamentowe. Całej jego treści nie pokaże bo jest zbędna. Wiele słów skopiował moich z tego forum - taki poeta.
Na pierwszy rzut oka było to niezauważalne, gdyż e-maila (
[email protected]) z którego rozsyłał wiadomości nie znałem. E-mail (
[email protected] ) na który wysyłałem mu typy również był inny. Ale skurwysyn chyba się zapomniał... i podał swój e-mail skrill w treści.
Od razu wydawał mi się znajomy. Dlatego też przejrzałem wpłaty do mnie na skrill. Oto co ujrzałem...
Sergiej, zszedłeś do najniższego poziomu jaki może reprezentować człowiek. Chęć zdobycia pieniądza przysłoniła ci oczy totalnie. Skrzywdziłeś 7 niewinnych użytkowników tego forum. Na twój czyn nie ma usprawiedliwienia. Niestety nie masz honoru, bo gdybyś go miał oddałbyś wszystkim poszkodowanym ich ciężko zarobione pieniądze. Mam nadzieję, że los skrzywdzi cię kilkanaście tysięcy razy mocniej niż dziś ty skrzywdziłeś nas.
Adminów proszę o zbanowanie tego czegoś/kogoś, gdyż wystarczająco dużo krzywdy narobił.
Niech ta sytuacja będzie dla wszystkich ostrzeżeniem. Jeśli chcesz zarobić, zarabiaj uczciwie.
Dobranoc.
+++++++++
Stworzyłem jeden temat, jedną inicjatywę, a pozwoliła mi w niespełna klika dni odkryć człowieka hipokrytę oraz człowieka skurwysyna.
Świat nie przestaje mnie zadziwiać.