Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam mam takie pytanie odnośnie portmmo tzn. mam kanał na którym mam mało widzów niedawno założony o tematyce gier i nie mam dowodu tylko paszport czy oni zaakceptują to ? kanał mój nie posiada 500subskrypcji dodam że mam 18lat i ludzi którzy zrobią mi reflinki zawsze znajdę
i czy np. jedna osoba może zrobić mi np. 2-3 reflinki czy tylko jeden jak to jest naliczane?
Generalnie to raczej radziłbym Ci się rozejrzeć za innym serwisem tego typu.
Na wypłatę z PortMMO czekam już 4 miesiące, na marne 300 złotych 4 MIESIĄCE!!! I jakoś nie widać końca tego czekania. Zero odpowiedzi na emaile, totalnie null.
Jak zarabiałem kase to odpowiedzi były, chce wypłacić to nagle kontakt się urwał. Tylko info że prześlą rachunek i tak przesyłają go już 4 miesiące mimo że co kilka dni się upominam....
surfer0700 a jaki polecasz hosting(nie wiem czy dobrze to nazwałem) jestem kompletnie zielony tyle wiem że kolega z yt zarobił na tym 100zł i też chyba jeszcze nie wypłacił tak więc czekam na wasze propozycje najlepiej żeby pieniądze przelewać na paypala
(29-12-2014 06:15)surfer0700 napisał(a): Generalnie to raczej radziłbym Ci się rozejrzeć za innym serwisem tego typu.
Na wypłatę z PortMMO czekam już 4 miesiące, na marne 300 złotych 4 MIESIĄCE!!! I jakoś nie widać końca tego czekania. Zero odpowiedzi na emaile, totalnie null.
Jak zarabiałem kase to odpowiedzi były, chce wypłacić to nagle kontakt się urwał. Tylko info że prześlą rachunek i tak przesyłają go już 4 miesiące mimo że co kilka dni się upominam....
Na odpowiedź email czeka się tygodniami, przez telefon można załatwić sprawę momentalnie, bo odbierają szybciutko. Inna sprawa, to wypłaty, które ciągną się i ciągną...
(29-12-2014 06:59)edgard1899 napisał(a): surfer0700 a jaki polecasz hosting(nie wiem czy dobrze to nazwałem) jestem kompletnie zielony tyle wiem że kolega z yt zarobił na tym 100zł i też chyba jeszcze nie wypłacił tak więc czekam na wasze propozycje najlepiej żeby pieniądze przelewać na paypala
Niestety nie mam zielonego pojęcia, już w tym nie robię, a kasa dalej wisi...
(29-12-2014 06:15)surfer0700 napisał(a): Generalnie to raczej radziłbym Ci się rozejrzeć za innym serwisem tego typu.
wystarczylo, ze do nich napisalem iz konsultowalem sie z rzecznikem praw konsumenckich i swoim adwokatem i daje im 3 dni na przeslanie mi dokumentow do wyplaty, po 2 dniach juz mialem wszystko co potrzebne na mailu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2014 23:49 przez bilo22.)
@bilo22 myślałem o tym niedawno... No nic, jak w styczniu nie będzie żadnej odpowiedzi na emaile to ja nie będę żartował, tylko rzeczywiście skontaktuje się z rzecznikiem, bo ileż można czekać... Zgodnie z ich regulaminem to już dawno siano powinienem mieć na koncie.