Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
Kolejne podliczenie paneli Wink
(19-06-2012 17:56)malpa2 napisał(a):  Kolejne podliczenie paneli Wink

Dokładnie, aż miło patrzec, jak tak rośnie kaska w oczachSmile
(12-06-2012 08:03)twarzowiec napisał(a):  Witam,

Chcialbym zainwestowac w bb kwote 1k+ i zastanawiam sie czy kupic ten pakiet za 1,3k? Przeraza mnie ta comiesieczna oplata obanamentowa. Nie mam jeszcze konta wiec moge zostac refem jak cos.

ja bym kupił pakiet zielony 'na spróbowanie'. pamiętaj, że możesz zrobić upgrade pakietu na wyższy przez 45dni. natomiast jeśli stwierdzisz, że to program dla Ciebie (a pewnie tak będzie;>), to najlepiej wziąć jak najwyższy pakiet i w zamian wstrzymać się z kupowaniem Traffic Packów i dodatkowych paneli do czasu pojawienia się pierwszych zysków (i 'wolnych' paneli).
Jeżeli chcesz mogę ci przygotować strategię inwestycyjną pod większą kwotę i sam zobaczysz jak to wychodzi
(20-06-2012 00:11)marcin82 napisał(a):  
(12-06-2012 08:03)twarzowiec napisał(a):  Witam,

Chcialbym zainwestowac w bb kwote 1k+ i zastanawiam sie czy kupic ten pakiet za 1,3k? Przeraza mnie ta comiesieczna oplata obanamentowa. Nie mam jeszcze konta wiec moge zostac refem jak cos.

ja bym kupił pakiet zielony 'na spróbowanie'. pamiętaj, że możesz zrobić upgrade pakietu na wyższy przez 45dni. natomiast jeśli stwierdzisz, że to program dla Ciebie (a pewnie tak będzie;>), to najlepiej wziąć jak najwyższy pakiet i w zamian wstrzymać się z kupowaniem Traffic Packów i dodatkowych paneli do czasu pojawienia się pierwszych zysków (i 'wolnych' paneli).
Jeżeli chcesz mogę ci przygotować strategię inwestycyjną pod większą kwotę i sam zobaczysz jak to wychodzi

Tylko przy tej sumie nie opłaca się też kupowac nie wiadomo jak wysokiego panelu, bo na zyski bedziemy musieli czekać bardzo długo, lepiej panel o sredniej wartości + kilka niskich paneli. Takie jest moje zdanie.
zależy od podejścia. Ja BannersBroker traktuję jako pewną inwestycję i wolę mieć większe zyski w dłuższym okresie czasu (co daje wyższy pakiet), niż mniejsze, ale szybsze (niższy pakiet + kilka paneli).
W ogóle BB nie jest najlepszym wyborem, jeśli ktoś oczekuje szybkich zysków - lepiej zainwestować gdzie indziej. Ten program polecam raczej osobom, które chcą mieć stały, pasywny dochód przez długie miesiące lub lata.
Też racja, ze zależy od podejścia każdej osoby.
Czy chce aby szybko zwrócił się depozyt, czy woli poczekac.
Dlatego tak cięzko wyliczyć ile kto po jakim czasie zarobi, albo kiedy zwróci mu sie wkład.
Wyzszy pakiet warto jest brać choćby z takiego względu, że zyskujemy z samego jego 4 razy więcej, bo mamy darmowy traffic na dwa podwojenia no i panele nie liczą się do proporcji 2:1 wobec paneli Smile
Też tak sądzę. Tylko że między pakietem za 415 a 1225 jest przepaść trochę Smile
Jak go stać na droższy to czemu nie Smile
Kolejne podliczanie paneli, więc mam do sprzedania panele za 120$ za 85% wartości Smile Chętni pisac gg lub PWSmile
Odpowiedz