Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
CashBuzz.org - Temat ogólny

Autor Wiadomość
RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA
Sprawdź:
(06-08-2012 16:19)Tochkan napisał(a):  CashBuzz , nie wiem po co wysilasz się, uświadomić nooba że jest noobem.

Bana mu, i tyle.

A ty nie obrażaj mnie i nie udzielaj się.
Takich pobrań z tych samych IP jest co najmniej 10. Nie rozumiem dlaczego ciągle próbujesz się tłumaczyć i bronić skoro przedstawiłem Ci jasne dowody. Ten temat uważam za zamknięty, radzę wziąć się za uczciwe zarabianie a wtedy nie będzie problemów i niedomówień Wink
Dobra widzę, że nie ma się co tłumaczyć. Dzięki za miłą współpracę. Super jest po prostu wasz serwis. Dziękuję.
(06-08-2012 16:25)Szaman1644 napisał(a):  Dobra widzę, że nie ma się co tłumaczyć. Dzięki za miłą współpracę. Super jest po prostu wasz serwis. Dziękuję.

Weź się za normalne zarabianie, a nie oszukiwanie. CashBuzz nie dostanie kasy za Twoje "pobrania", ponieważ reklamodawca uzna to za fraudy Wink
Tak po prawdzie to były pobrania z forum, jak się domyślacie, bo macie mój temat w refback. 1 osoba nie pobierała więcej niż 2 razy. Nikt nie anulował subskrybcji, żeby nie było fraudów. Wiem, że kilka osób nie robiło z pustego starteru. Cashbuzz i tak dostanie przecież za to kasę, bo to nie są złe pobrania. Wcześniej zarabiałem na Firecash i oni dostawali kasę za to co zostało ode mnie pobrane.
CB. Mam pytanie. Kiedy będą wypłaty na Payza. Czekam już od... 2012-07-20 18:13:50 czyli czekam 18 dni. Nie miałem żadnych "oszukiwanych" pobrań. Były one robione przez nieznajomych ludzi (nie z forum).
Od 20:50 do 21:50 trwa Happy Hour na CashBuzz ! W promocji macie 20% za poleconego oraz 10% więcej za pobrania.

Wysokich pobrań ! : )
O.o Mój ref aż pali się do zarobków Big Grin
(06-08-2012 20:19)patyk339 napisał(a):  CB. Mam pytanie. Kiedy będą wypłaty na Payza. Czekam już od... 2012-07-20 18:13:50 czyli czekam 18 dni. Nie miałem żadnych "oszukiwanych" pobrań. Były one robione przez nieznajomych ludzi (nie z forum).

Wypłaty PAYZA użytkowników nie korzystających z ppadownload.net zostaną wysłane do końca tygodnia. Do tych spóźnionych oczywiście zostaną doliczone rekompensaty.

Wypłaty użytkowników ppadownload.net zostaną rozesłane do poniedziałku. Oczywiście obowiązuje NET30 jak od dawna wiadomo.
Ok dzieki za informacje.
Odpowiedz