Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A w jaki sposób oszukujesz w ankietach ? Kłamiesz na temat wykształcenia, zarobków ? Bo to że wybierzesz sobie w profilu wszystkie sprzęty, sklepy alkohole itp to nic złego xD A jak cię namierzą ?
Chodzi mi teraz konkretnie o Prolific, a nie o inne portale. Tam podobno trzeba trochę nagiąć rzeczywistość i podać to, że cierpimy na jakieś schorzenia, bo inaczej nie będziemy zapraszani do ankiet. Chodzi mi właśnie o to jak macie tam wypełniony profil, bo może ja mam coś źle i chcę sobie porównać. Z wykształceniem, wiekiem, miejscem zamieszkania czy zarobkami zawsze podaję jak jest, bo to i tak loteria
Gregory to tak ciężko powiedzieć co sie ma, bo tam wiele pytań i to po angielsku. Trudno by było wszystko tu wypisać.
Ja się spóźniłam na ankietę za 2 funty... zobaczyłam jak ostatnie miejsce było...
Ja też zobaczyłem jak ostatnie miejsce było. W ogóle nie wiem jak u was, ale u mnie często jest tak że mam otwarty Prolific, i często jak pokaże ankietę to są ostatnie miejsca(mimo że siedzę od jakiegoś czasu). Zastanawiam się czy miejsca AŻ tak szybko się rozchodzą, czy to opóźnienia ze strony?
Ponawiam pytanie, ma ktoś możliwość zaproszenia na Norstacie ?
SPRAWDZONE STRONY ZAROBKOWE
>>>>>>>> SPRAWDŹ <<<<<<<<
(20-11-2018 18:48)obey93 napisał(a): Ja też zobaczyłem jak ostatnie miejsce było. W ogóle nie wiem jak u was, ale u mnie często jest tak że mam otwarty Prolific, i często jak pokaże ankietę to są ostatnie miejsca(mimo że siedzę od jakiegoś czasu). Zastanawiam się czy miejsca AŻ tak szybko się rozchodzą, czy to opóźnienia ze strony?
Ponawiam pytanie, ma ktoś możliwość zaproszenia na Norstacie ?
No ja tez tak często mam, inni mają np w jakimś czasie, a ja za kilka godzin
Zaraz poszukam meila co było o zapraszaniu do norstat i napisz mi pw swój email