Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Na FB jest coś takiego. Odp od Janusa na jedno z pytań. Chodzi mi o pogrubiony tekst. Jakaś loteria?
Cytat: It's not 100% true. The login ad still appears, but onla ONCE PER DAY, is fomeone doesn't logout or doesn't close the browser. Thus is the preparation for the daily and hourly adpack lottery. ;-)
Też macie ostatnio jakieś problemy z połączeniem ze stroną? Bo ja podczas oglądania reklam co chwilę widzę informację "Can't connect to server" i muszę odświeżać.
U mnie takiego problemu nie ma natomiast bardzo często zdarza się podczas oglądania reklam, ze zegar odliczający 25 sekund zatrzymuje sie na 0 i nie pojawia się komunikat, ze reklama obejrzana i zakmknij Trzeba wtedy ogladac od nowa. Mega irytujace
(17-07-2016 09:56)rojasQ napisał(a): Też macie ostatnio jakieś problemy z połączeniem ze stroną? Bo ja podczas oglądania reklam co chwilę widzę informację "Can't connect to server" i muszę odświeżać.
Zgadza się. Rano klikałem reklamy i miałem ten sam problem. Myślę że szybko to naprawią
(17-07-2016 10:40)elemel napisał(a): U mnie takiego problemu nie ma natomiast bardzo często zdarza się podczas oglądania reklam, ze zegar odliczający 25 sekund zatrzymuje sie na 0 i nie pojawia się komunikat, ze reklama obejrzana i zakmknij Trzeba wtedy ogladac od nowa. Mega irytujace
Też mam często ten sam problem... Tak samo błąd serwera.