Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Co wiecie o tym festiwalu w Chinach? Przez najbliższy miesiąc chyba ciężko będzie coś zarobić... Ciekawe czy paczki będą przychodzić czy nie. Z tego co czytałem to tam przed jakiś czas wszystko jest zamknięte.
Chiński Nowy Rok, sprzedawcy nie wysyłają chyba nic po 9 lutego, mimo że sam event jest dopiero 16 lutego i trwa bodajże do 23 lutego, ale paczki puszczają dopiero 28 lutego (jakoś tak). Czyli 3 tygodnie żadna paczka nie wystartuje. W zeszłym roku miałem konkretne informacje na ten temat ale jakoś nie mogę już przejść do archiwum rozmów przez nowe aktualizacje skype xD
(20-01-2018 12:43)Itachi198 napisał(a): Chiński Nowy Rok, sprzedawcy nie wysyłają chyba nic po 9 lutego, mimo że sam event jest dopiero 16 lutego i trwa bodajże do 23 lutego, ale paczki puszczają dopiero 28 lutego (jakoś tak). Czyli 3 tygodnie żadna paczka nie wystartuje. W zeszłym roku miałem konkretne informacje na ten temat ale jakoś nie mogę już przejść do archiwum rozmów przez nowe aktualizacje skype xD
Czyli mam rozumieć ze w lutym nic nie zarobimy? Ile sprzedawcy maja na wysłanie paczki na Ali?
Wiecie jak to jest z refami? Próbuje komuś zarejestrować się z refa a on nie widzi tego u siebie? Muszę wykonać jakąś akcje czy cos? czy może weryfikacją telefonczną? Po przejściu w reflink normalnie klikałem sign up i buyer czyli wszystko ok?