Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Future AdPro - polski Revshare firmy FutureNet » firma istnieje ale brak kontaktu z właścicielami - nie rejestrować się !

Autor Wiadomość
FUTURENET - portal społecznościowy + matryce + rev share! + własna kryptowaluta
Sprawdź:
Chodzi o samo ukazanie struktury piramidalnej i stwierdzenie, że świadczy to o tym, że to piramida.
Struktura piramidalna nie świadczy o tym, że coś jest piramidą finansową więc podawanie to jako prześmiewczy argument jest idiotyczne a nie ten tekst.

To czy firma coś produkuje i czy FN ma zyski inne niż z wpłat to osobny temat ale sam screen i tekst do niego to słabizna.

Ja się nie mam zamiaru o to spierać czy FN to piramida czy nie. Zarobiłem na tym i dalej zarabiam a każdego kto pyta informuję o potencjalnym ryzyku.

Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

[Obrazek: 320x50.png]
RE: FUTURENET - portal społecznościowy + matryce + rev share! + własna kryptowaluta
(24-11-2018 14:23)kolorpurpury napisał(a):  Chodzi o samo ukazanie struktury piramidalnej i stwierdzenie, że świadczy to o tym, że to piramida.
Struktura piramidalna nie świadczy o tym, że coś jest piramidą finansową.

Moim zdaniem świadczy. Różnica jest bardzo duża. W normalnej firmie schemat ten wygląda tak:

[Obrazek: schemat-zwyk-ej-firmy.jpg]

Zniknięcie wpisanych przykładowych 10 pracowników co stanowi 30% firmy nic nie zmieni. Pozostali dalej będą wytwarzać towar, który firma sprzeda na czym zarobi i wypłaci normalnie pieniądze każdemu.

W przypadku takiego schematu jaki jest w FAP

[Obrazek: 46507383-263163007711915-2783613066686758912-n.png]

Moim zdaniem odejście 30% ludzi to byłaby katastrofa dla firmy i śmierć programu.
W normalnych firmach(gdzie pracownicy nie utrzymują firmy ze swoich wpłat) to dla oszczędności nawet są cięcia na etatach i się ich zwalnia, a tutaj dokładnie na odwrót i jak brak pieniędzy to potrzeba więcej ludzi. Coś tu nie gra Wink

Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
RE: FUTURENET - portal społecznościowy + matryce + rev share! + własna kryptowaluta
Szuru buru Smile Powiem tak, życzę aby każdy kto w tym projekcie jest zarobił - ale prawdą jest że nie zarobi Smile Czekam i odliczam aż ten mega innowacyjny projekt potknie się i upadnie na twarz Cool
(24-11-2018 14:54)EfectiveWork napisał(a):  Szuru buru Smile Powiem tak, życzę aby każdy kto w tym projekcie jest zarobił - ale prawdą jest że nie zarobi Smile Czekam i odliczam aż ten mega innowacyjny projekt potknie się i upadnie na twarz Cool

A jak ktoś już dawno wypłacił wkład ponad 4 krotnie i dalej wypłaca?

To wyplacaj i trzymaj kiucki zebys w razie tego jak to kiedys yebnie, nie musial tych pieniedzy oddawac.
Oddawać? Na jakiej podstawie?

Panowie naprawdę nie robię tego Wam na złość. Wypłacacie duże sumy ? Wspaniale, ale nie rzucajcie haseł, że warto wchodzić bo każdy jeszcze ma szansę zarobić ! Prawda jest taka, że zarobią Ci co już dawno w tym siedzą i są na samej górze tej struktury a nie nowe, nieświadome rybki.
Glosy: azzaz (+1)
Przecież to logiczne, że ludzie będą mówić, że warto wchodzić bo chcą wyjść z tego z hajsem. Natomiast jeśli nie będą zachecać to mogą być "tymi ostatnimi".

dom3l3k, członek http://zarabiam.com od Oct 2010.
dom3lek i wszystko w temacie Smile Tak to się odbywa i będzie odbywać w tego typu firmach i "BIZNESACH NA LATA" !!
(24-11-2018 20:53)EfectiveWork napisał(a):  Panowie naprawdę nie robię tego Wam na złość. Wypłacacie duże sumy ? Wspaniale, ale nie rzucajcie haseł, że warto wchodzić bo każdy jeszcze ma szansę zarobić ! Prawda jest taka, że zarobią Ci co już dawno w tym siedzą i są na samej górze tej struktury a nie nowe, nieświadome rybki.

Ja się tu podpisuję Wink Życzę każdemu kto tam wszedł świadomie fajnych zarobków, ale moim zdaniem wiadomo, że to kiedyś upadnie i wielu ludzi wchodzących tam nie zdając sobie sprawę z ryzyka straci, a wiem, że są przypadki ludzi, którzy pod wpływem pewnego naganiacza o inicjałach D.Ż. brali kredyty, żeby tam wejść co jest już słabe.

Nie pisz do mnie o porady, mentoring czy inne tego typu bzdury. Zarabiam sam i ty też zarabiaj sam!
Odpowiedz