Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-05-2017 21:52)spaltooln napisał(a): Caly czas w kazdej kategorii no more tasks. Jesli sie komus chce to niech zrobi nowe konto i da znac czy tam sa obrazki.
Ta strona to jest porażka. Chyba z 3 godziny wbijałem $2. Jeszcze jakimś cudem muszę wbić $1.7 żeby była wypłata i się wypisuję z tego. Zarobki w porównaniu do poświęconego czasu to jest jakiś chory żart. Nie żeby coś, ale jak Indiom się opłaca to niech klikają, ja za jelenia dłużej robił nie będę. Żeby zrobić ze świetnie działającej platformy na starcie takie gówno to jest nie lada wyczyn.
(21-05-2017 21:52)spaltooln napisał(a): Caly czas w kazdej kategorii no more tasks. Jesli sie komus chce to niech zrobi nowe konto i da znac czy tam sa obrazki.
Sprawdzałem i jest to samo, czyli nic
Dajcie znać jak w końcu coś się ruszy.
U mnie po 24 działa idealnie, wczoraj i dzis
Ok. To sprawdze po 24. Teraz to mam ochote rozwalić laptopa. Więc musze wyjść z tej indyjskiej strony.
(22-05-2017 02:36)sebek1337 napisał(a): u mnie dobrze dziala. 23$ wpadlo dziś xD
Czy dzisiaj jest Prima Aprilis?
Kolega ma dostęp do specjalnego konta, podobno sam haker Bonzo miał swój udział przy jego tworzeniu. Magiczne skrypty przekierowują zdjęcia innych użytkowników do niego, dlatego on może klikać bez przeszkód 24/7, a reszta dostaje jeden obrazek na minutę
(22-05-2017 02:36)sebek1337 napisał(a): u mnie dobrze dziala. 23$ wpadlo dziś xD
Czy dzisiaj jest Prima Aprilis?
Kolega ma dostęp do specjalnego konta, podobno sam haker Bonzo miał swój udział przy jego tworzeniu. Magiczne skrypty przekierowują zdjęcia innych użytkowników do niego, dlatego on może klikać bez przeszkód 24/7, a reszta dostaje jeden obrazek na minutę
Przecież haker Bonzo to jakaś parodia z Youtube.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2017 15:59 przez DavidC.)