Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzisiejszy dzień nie minął. Pewnie zadajecie sobie pytanie czemu tak szybko dzisiaj dodaje podsumowanie, a no dla tego iż fejsbuk zablokował mi 3 konta, z tego jedno prywatne (Ban na 31 dni) nie wiem jakim cudem. Ale dalej nie powiedziałem czemu teraz podsumowanie, bo idę się zaraz uczyć do szkoły, muszę powtórzyć pytania z katechizmu do bierzmowania(ponad 60 pytań), oraz modlitwy i moją notkę o patronie(co wiem o nowym patronie). Jeżeli chcecie zadać pytanie, jakie imię wybrałem, to już mówię, Jan.. Dzisiejszy dzień tragedia pod względem zarobkowym
Co zrobiłem:
Kod:
- 15 minut spamowania
- Uczyłem się i będę się uczyć.
Zyski:
Kod:
Zarobek dzienny: 54 Zł
Kod:
Zarobek miesięczny: 509.5/1777 Zł
Fanpage na FB:
Kod:
27147/50000 - Ilość Fanpage:4
Cele szkolne:
Kod:
Dwa na koniec roku z fizyki - W Realizacji
Kod:
Trzy na koniec roku z Historii i Matematyki - W Realizacji
Jeżeli coś wpadnie to zaktualizuje dziennik, a teraz idę się pouczę trochę z chemii oraz religii Jutro planuje zarobić. Cel na jutro to 70 Złotych