Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zły dziennik » Dziennik pracy Złego Szeląga

Autor Wiadomość
RE: Zły dziennik
Sprawdź:
No no twój dziennik został pokazany na blogu Zarabiam.pl Graty to już coś Smile
Glosy: Zły_Szeląg (+1)
3 Poradnik daje ogromną wiedzę o facebooku , jest doskonałym uzupełnieniem do dwóch poprzednich , powiem tyle - kto nie dostał niech żałuje Big Grin

P.S Mam pytanie , bo daje na bezużyteczną post , nie koment ze zdjęciem i nie dodaje mi się tylko pojawiają mi się z prawej strony najlepsze komentarze bezużytecznej ( mam ją zalajkowaną ).
Może wiesz co robić ?
Szczerze mówiąc nie wiem co może być przyczyną, najlepiej spróbuj na innym koncie Smile

Oczywiście 3 część poradnika jest nadal dostępna gratis dla osób, które zakupiły poprzednie dwie - proszę o kontakt Big Grin

Z tygodniowej aukcji allegro przygotowanej według mojego poradnika zarobiłem prawie 800 zł - wynik zadowalający, oczywiście mogło być więcej, ale nie chcę zbyt męczyć klientów jednorazowo, wolę stabilny zarobek przez dłuższy czas. Niestety nie mogę wrzucić linka z wiadomych powodów, ale może jutro poczęstuję was jakimś screenem Big Grin

Na fanpageach wszystko idzie wyśmienicie - zima to bardzo dobry okres na facebooku, bo ludzie dłużej siedzą w domu, a co za tym idzie spędzają więcej czasu przed komputerem

Miałem trochę czasu i założyłem dwa fora - tematyka ma duży potencjał, a i łatwo o reklamodawcę. Oczywiście kilka miesięcy minie zanim zaczną przynosić zyski, ale później, jeśli się uda, będzie fajny dochód przy niewielkim wkładzie pracy Big Grin
Mam takie pytanko Big Grin
Czy całkowity zasięg rzędu 315k przy fp 14 000 lajków to dużo/mało?
Bo mi się wydaje, że to dużo jest i dysproporcja między tym a ilością lajków jest zbyt wielka, ale może ja się nie znam ;p

Edit:

[Obrazek: 92413705993239425006.png]
To bardzo dużo Big Grin
Ładne masz statystyki tego fp .
Bardzo dużo Big Grin Ale jak posty mają dużo like i Twój fanpage też w krótkim czasie nazbierał dużo fanów wtedy pojawia się na tablicach osób, które polubiły fanpage lub wrzucane posty i wtedy ich znajomi z ciekawości też wchodzą i tak się nakręca spirala i zasięg rośnie. Jak minie taka facynacja ludzi Twoim fanpage to zasięg trochę spadnie więc kuj żelazo póki gorące Big Grin

Obiecany screen z allegro
[Obrazek: image.jpg]

W sumie nie dobiłem do 900 zł w tydzień, bo 3 osoby jeszcze nie wpłaciły Big Grin Ale święta to najlepszy czas na tego typu aukcje i następne dwa tygodnie powinny być równie dobre Smile
oo super sprzedaż! gratki

fato, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2012.
Facebook znów grzebał w Edge Ranku i posty dochodzą do mniejszej liczby ludzi , a my tracimy zasięg Sad
(20-12-2013 21:12)Zły_Szeląg napisał(a):  Bardzo dużo Big Grin Ale jak posty mają dużo like i Twój fanpage też w krótkim czasie nazbierał dużo fanów wtedy pojawia się na tablicach osób, które polubiły fanpage lub wrzucane posty i wtedy ich znajomi z ciekawości też wchodzą i tak się nakręca spirala i zasięg rośnie. Jak minie taka facynacja ludzi Twoim fanpage to zasięg trochę spadnie więc kuj żelazo póki gorące Big Grin

Obiecany screen z allegro
[Obrazek: image.jpg]

W sumie nie dobiłem do 900 zł w tydzień, bo 3 osoby jeszcze nie wpłaciły Big Grin Ale święta to najlepszy czas na tego typu aukcje i następne dwa tygodnie powinny być równie dobre Smile

Niezła nisza ale juz konkurencja wkroczyła Wink
(22-12-2013 21:15)prololex napisał(a):  Facebook znów grzebał w Edge Ranku i posty dochodzą do mniejszej liczby ludzi , a my tracimy zasięg Sad

Coś w tym jest, bo w ostatnich dwóch dniach strasznie spadła ilość nowych like i zasięg też maleje :<
Wątek zamknięty