Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Portmmo - Opinia » Płąci?

Autor Wiadomość
RE: Portmmo - Opinia
Sprawdź:
To niby czemu z wyplat kase ucinaja??
Z wiekiem akurat nie mam problemu Wink
Już rok zarabiam w necie i pojęcie też mam, tak więc spróbuję.

(11-12-2013 13:30)pleszczo napisał(a):  A ja mam pytanie z innej beczki. Dlaczego na fireCPA stawki za rejestrację w grze są kilka razy mniejsze niż na portmmo?

FireCPA płaci w dolarach a nie złotówkach. Niższe stawki za oferty powinny być w przypadku incent. Za standardowe rejestracje w grach powinny być wyższe niż w Port...
A moje konto zostalo zablokowane.

Podczas rejestracji napisalem, że bede umieszczal linki na 2 streamach oraz stronie niemieckiej elitepvpers.com w dziale dla polakow

Po tym wszystkim (3 dni) uzbieralo sie o dziwo 900zł. Na streamie mam srednio 90-120 widzow i po ogoloszeniu ze cos takiego weszlo u mnie wiekszosc zaczela sie REJESTROWAC na wiekszosc linkow <-- na co ja nie mam wplywu. Uzbieralo sie 900zl, napisalem notke do nich czy to nie jest blad czy moga sprawdzic moje konto po czym zostalo zablokowane.

Zwykli oszusci nie polecam, nikogo nie zmuszalem do rejestracji, jedynie pisalem ze rejestracja pomaga mi gdyz za to cos dostaje.

Po konsultacji z ojcem (prokuratorem jest) stwierdziłem ze wystosunkujemy stosowne pismo do tej jakże "pseudo firmy" z wyjaśnieniami które na pewno należą nam się. Jest to karygodne zachowanie, gdyż wezmy przykładowo wasze reflinki, ktoś poda , pare osob sie zarejestruje na wszystkich (nie z twojej winy) i BUM, BLOKADA.
no to dobre wiesci
Ja współprace z PortMMo wspominam dobrze do czasu... Przez kilka miesięcy bylo super, kontakt bardzo dobry, stawki zacne, wypłaty na czas... potem nagle BAN! Smile bardzo szybko bez większego zalu pozegnali mnie jako partnera, ktory do tej pory przynosił im spore zyski, okazalo się, że link do mojego profilu trafil na jakis FP (nie z mojej winy) i uznali to za ruch motywowany ban ;]. Ale prawie 8 tysięcy zarobiłam i wypłacilam.
Teraz zaczynam z pp. funhub, pierwsza wyplata juz na koncie, mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych problemow
Ja z portmmo współpracuje od marca. Co miesiąc Ok. 300 zł wpada. Wypłaty dosyć długo trwają lecz zawsze placa

wysłane z telefonu za 400 zł z subskrypcji Big Grin

PayNaw dziennik mojej pracy - http://zarabiam.com/Temat-PayNaw-Yennson...cie-123398
Support tam jeszcze żyje?
Surfer, zawsze niestety wykazywal slaba zywotnosc, wiec wiele pewnie sie nie zmienilo....
A czy ruchem motywowanym jest to gdy napisze do znajomego że "Wez sie tu zarejestruj, dostane dwa złote' ?
Odpowiedz