Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Coinbase nagrody za naukę - darmowe kryptowaluty (do ~73$) - aktualizacja

Autor Wiadomość
RE: Coinbase Earn - darmowe kryptowaluty (ok 177$) - aktualizacja
Sprawdź:
dzisiaj dostałem zaproszenie do quizu od Coinbase i to od razu 5 sztuk.

XLM / EOS / COMP / MAKER / CELO

Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 06-11-2020 08:31 ponieważ:

Post zedytowany.
+20%

Ja Coinbase założyłem kilka miesięcy temu i wykonałem jedna transakcje.

Gdy przedwczoraj klikałem w link polecający do testów, to miałem info że nie kwalifikuje się. Zapisałem się na listę oczekujących i po ok. 12h informacja, że już mogę wykonać, odblokowane miałem EOS, XLM, COMP, CGLD i MKR.
Dużo ludzi robi błąd klikając w jedynie 1 zaproszenie do quizów np. COMP, zamiast kliknąć wszystkie trzy zaproszenia.
Już 2 razy przetestowane, że aktywność na koncie daje duże szanse na quizy po 24-48h - obowiązkowo weryfikacja, potem podpiąć konto lub paypal + odebrać od kogoś 1$ w jakiejś crypto, wymienić tam na inną crypto i odesłać komuś tego 1$ w innej crypto.
Najlepiej już po tych czynościach ponownie kliknąć te same zaproszenia do quizów i zapisać się ponownie (wszystkie 3 po kolei).
Tyle wystarczy i nawet nowe konto po 48h ma już dostęp do quizów.
(06-11-2020 10:08)SkylineR34 napisał(a):  Dużo ludzi robi błąd klikając w jedynie 1 zaproszenie do quizów np. COMP, zamiast kliknąć wszystkie trzy zaproszenia.
Już 2 razy przetestowane, że aktywność na koncie daje duże szanse na quizy po 24-48h - obowiązkowo weryfikacja, potem podpiąć konto lub paypal + odebrać od kogoś 1$ w jakiejś crypto, wymienić tam na inną crypto i odesłać komuś tego 1$ w innej crypto.
Najlepiej już po tych czynościach ponownie kliknąć te same zaproszenia do quizów i zapisać się ponownie (wszystkie 3 po kolei).
Tyle wystarczy i nawet nowe konto po 48h ma już dostęp do quizów.

No moim zdaniem nie do końca tak jest, ja miałem cały czas jakieś tam wpłaty w ltc,eth itp. i czekałem na odblokowanie parę miesięcy więc to jest raczej losowe...
Czy wypłaty za refów dostaje się zawsze od razu czy czasem są opóźnienia i dostaje się je po czasie (podczas gdy polecony otrzymuje $ od razu?)
Wie ktoś jak ogarnąć te filmy z krypto Algorand? Są 3 filmy do obejrzenia, oglądam i nic nie dostaję.
@rAzEET możesz nie mieć ich odblokowanych, żeby odpowiadać na pytania Wink
Brak zaproszeń XLM i COMP. Standardowo wstawiam linki do pierwszego postu
dwóch pierwszych osób, które napiszą do mnie na priv.

=====
edit
Linki już aktualne
Witaj,wysłałam Ci przedwczoraj linki ale nie skorzystałeś
Próbował ktoś zgarnąć hajs za zaproszenie do coinbase i do kursu jednocześnie? Da tak rade czy nie przejdzie?

Matoro132, dumny członek http://zarabiam.com od May 2016.
Odpowiedz