^
Powyższy komentarz odnosi się do starej, darmowej grupy mentorskiej^
Nareszczie jakiś konkretny negatyw, w dodatku roszczeniowy
Po 1 : zachęcam do zapoznania się z tym :
http://getpaid20.pl/artykul/podsumowanie...poleconym/
Po 2 : przypominam na czym polega system poleconych w serwisach w których prowadziłem mentoring :
Kod:
Każdy partner serwisu zarobowego, otrzymuje swój prywatny link w celu dalszego polecania serwisu. Osoba zarejestrowana z takiego linku, zostaje przypisana pod użytkownika który mu ten link podał – dzięki czemu ten drugi zyskuje prowizję od zarobków swojego poleconego. W żadnym wypadku nie oznacza to, że cokolwiek sie traci przy rejestracji z czyjegoś linku (reflinku). Zarabia się tyle samo, ile zarabiałoby się podczas rejestracji z pustych linków. Generowana prowizja jest dodatkiem, który absolutnie niczego nie odejmuje od zarobków
Po 3 : Odpowiem w treści na wszystkie zastrzeżenia
(19-06-2016 08:55)MickeyHuntr napisał(a): Śmieszą mnie Ci ludzie co piszą jaki to z niego nie wspaniały mentor
2 Gościu od lat żeruje na refach, jego kontakt ze mną urwał się zaraz po podpięciu go do moich kont jako refa i dodaniu do forum.
Jakie miałeś oczekiwania co do mentoringu ? Powinienem Ci nadskakiwać i pytać (i każdą z 500 osób ?) - "jak Ci idzie?"

ZAWSZE odpowiadałem każdemu, kto takie pytania zadawał - Ty ich po prostu nie zadawałeś. Kontakt się nie urwał - po prostu tego kontaktu nie było w ogóle

Nie podsyłałeś mi nic do oceny, nie zadawałeś pytań - a teraz żalisz się, że DARMOWY - i podkreślam, że robiłem wszystko za darmo - mentoring nic Ci nie dał. Zmartwię Cię pewnie mówiąc, że bardzo wielu osobom dał. Może to zależy od inteligencji ?
Żerować, tzn. wykorzystywać. Czujesz się wykorzystany ? W każdej chwili, każdy członek grupy mógł zrezygnować i się ode mnie odpiąć. Straciłeś coś na podpięciu się pode mnie ?
Na szczęście ludzie jak Ty, z postawą roszczeniową, są w mniejszości na tym forum
BTW. Mentoring sub-sms trwał 8 miesięcy, a skracania - 1,5 roku. "Lata" to grubo przesadzony okres czasu
(19-06-2016 08:55)MickeyHuntr napisał(a): Pewnie zaraz tu zostanę zaatakowany, że przecież na forum jest pełno poradników i materiałów do nauki. A więc... bullshit. Większość poradników to kopie z zarabiam.com lub wrzuty z innych darmowych stron, nie spotkałem się z ani jednym płatnym poradnikiem na tym forum, a i tak 99% contentu jaka tam była, to były rzeczy wręcz banalne czyli np. jak zaplanować pracę, jak planować posty na fb i tego typu nic nie warte "poradniki".
Hahaha

Wskaż proszę link do chociaż jednej kopii z zarabiam.com lub wrzuty z "innej darmowej strony". Około 90% poradników napisałem sam, resztę kupiłem - ale jak można zobaczyć w raporcie finansowym, który publicznie udostęopniam - nie za bardzo było z czego kupować, 5% to bardzo mało - tym bardziej, że aktywnych osób była garstka.
To nie był poradnik pt. "jak zaplanować posty na fp", tylko w jaki sposób prowadzić i szybko planować posty mając ich kilkanaście/kilkadziesiąt - sądząc po Twojej wypowiedzi, raczej nigdy nie będziesz miał takiego problemu
Poradniki "dodatkowe" odnośnie planowania pracy stanowiły zdecydowaną mniejszość.
(19-06-2016 08:55)MickeyHuntr napisał(a): Koniec końców, nie polecam użytkownika. Zanim się zarejestrowałem, to kolega też mnie ostrzegał, że mysc podobno żeruje na refach i tak naprawdę nie ma nic dobrego do zaoferowania, jednak oczywiście ja wtedy wiedziałem swoje. Bo reklama, bo tyle postów ma gościu i tyle reputacji. Oczywiście zaraz po rejestracji kontakt się urwał, po przejrzeniu forum nie znalazłem nic ciekawego ani wartego uwagi, wchodzę od pół roku co jakiś czas i jeszcze nie zauważyłem, żeby pojawiło się coś nowego, a tak bardzo mysc reklamował, że z tych naszych prowizji, to on będzie poradniki kupować 
Jeżeli nie znalazłeś tam nic wartego uwagi - idź do normalnej pracy, mówię poważnie.
Chyba przegapiłeś moment w którym stare forum przestało być rozwijane - ze względu na to, że około 350-400 kont zarejestrowanych pode mną była nieużywana. Zastanów się kto na kim żerował - ja pracowałem codziennie za 2,5zł/h, a Ty ? Z mojej dobrej woli, zostawiłem do niego dostęp każdemu - kto się pode mnie zapisał, bo tak się na początku umawialiśmy.
Miło mi słyszeć, że reklama była dobra - tzn. że jednak coś mam do przekazania w kwestii marketingu
W tej chwili sam piszę do wszystkich trzech serwisów prośbę o odpięcie Ciebie ode mnie - nie chcę na Tobie "żerować". Oczywiście dostęp do starego forum - również zostaje cofnięty.
EDIT :
MickeyHuntr, załatwione - Twoje konta nie są już pode mna w ML i LN. EF załatwi to zapewne w ciągu 24h
Pozdrawiam serdecznie i proponuję przemyśleć swoją roszczeniową postawę

mysc
.