Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Loteria - Wasze nagrody

Autor Wiadomość
RE: Loteria - Wasze nagrody
Sprawdź:
Pierwszy los i koszulka Big Grin może uda się zdobyć jeszcze jeden los brakuje 3 leady
Wysyłka nagród automatyczna? Czy po loterii trzeba coś uzupełnić Big Grin?
Krashai, trzeba uzupelnic. Jak się skonczy, w zakladce loteria wyskakuje formularz do wysylki i innych danych, np. wpisanie rozmiaru koszulki.
Glosy: Krashai (+1)
(10-01-2016 18:48)szykiryki napisał(a):  Krashai, trzeba uzupelnic. Jak się skonczy, w zakladce loteria wyskakuje formularz do wysylki i innych danych, np. wpisanie rozmiaru koszulki.

Gadżety będą teraz inne niż ostatnio dostaliście Big Grin?
BTW. 10FG dla Ciebie Big Grin
Te gadżety xD. 2 Paczki inne xD.
[Obrazek: oj2h155llxug.png]

Njlepsze jest to że jak klikałem ja 2x losuj to wybrało mi gadżety a jak dałem kliknąć dziewczynie by spróbowała szczęścia dostała 2x pod rząd uśmiech Arka. Panie Arku mam być zazdrosny xD?
Glosy: jarunioo7 (+1), Czaq (+1)
Krashai - co za przypadłość Big Grin u mnie losowała żona - uśmiech Arka, losowała córka - uśmiech Moniki Big Grin losowałem Ja - gadżety Big Grin
Pierwszy raz brałem udział w loterii i chyba jak najbardziej udany Smile

[Obrazek: 3785qi.jpg]
JustinTime, czym się różni czwarty obrazek od szóstego? Ja wylosowalem ten szósty jak u Ciebie.
(10-01-2016 23:27)mikolaj90 napisał(a):  JustinTime, czym się różni czwarty obrazek od szóstego? Ja wylosowalem ten szósty jak u Ciebie.

Ten czwarty to Gadżety V2 czyli jakieś nowe, a ostatni to gadżety typu ostatniej loterii jakie to nie wiem bo pierwszy raz brałem udział w tym Tongue
Ładnie nam idzie panowie Big Grin
Odpowiedz