Tak więc ostatnie dni:
Jestem bardzo zadowolony. Postawiłem swoją pierwszą prawdziwą viralkę i mam zamiar ją zacząć promować przez spam na grupach (wstyd

) i inne trochę bardziej pomysłowe sposoby (

). Na tym forum każdy skarży się że padają konta na facebooku. Otóż założyłem dwa około tydzień temu, dodałem kilkudziesięciu znajomych i wszystko ma się jak należy

. Mogę dołączać do kilkudziesięciu grup dziennie, dawać na nich kilkadziesiąt postów a żadnego bana, nawet weryfikacji telefonicznej nie ma

. Nie wiem od czego to zależy, ale wydaje mi się że nie jest tak źle jak tutaj wszyscy piszą

Co prawda zysk narazie prawie zerowy - 3,77$, ale to dopiero pierwszy dzień promowania, wybieranie między ofertami itp. Pracowałem narazie na FireCPA ale chcę przejść na eforsę. Mam pytanie: Jak do cholery wybrać tam stawkę? Nie chcę aby ludzie wysyłali sms, chcę zwykłe suby.. Byłbym bardzo wdzięczny za wyjaśnienie. Program to zalogowany.
Z xerqiem już wzieliśmy się do pracy- pierwszy filmik nakręcony, przypomniałem sobie co i jak. Myślę, że nakręcenie jedenastu dziennie nie będzie dla mnie problemem. Na firesubie sytuacja z tego miesiąca wygląda tak: (dodam ss później, nie chce mi działać ten jakby bocik wgrany na zc :/ staty to 534uv 57leadow 10,54konwersji, 219,45zysku )
Jesteśmy z tego zadowoleni bo to sam autopilot. Mamy nadzieję na 250 do końca miesiąca.
Z tych kilku dni jestem bardzo zadowolony, aczkolwiek denerwuje mnie to że cofam się w rozwoju - powracam do spamu na grupach.. Jedynym pocieszeniem jest to że w lp dałem coś od siebie, nauczyłem się co i jak.
Nie mogę doczekać się ferii, aczkolwiek nie mamy jeszcze listy. Zrobiłem chyba 9 hacków ale to o wiele za mało. Niestety nauka nie pozwala wziąć się do roboty.
Nadal poszukujemy programu do ogarnięcia yt - flagowanie oraz łapkowanie wybranych filmów. Za jakąkolwiek pomoc bylibyśmy bardzo wdzięczni!
Jeśli o czymś zapomniałem - pytajcie!