Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
Informacja z polskiego supportu (z chatu BB) odnośnie wypłat:

Cytat:Witamy,

dziękujemy za wiadomość. Wypłaty będą realizowane przez cały ten tydzień. Prosimy zatem o cierpliwość i przepraszamy za tak długi czas oczekiwania. Prosimy jednak sprawdzić czy wszystkie dane podane na STP zgadzają się z danymi wpisanymi na koncie Banners Broker (np. adres email), ponieważ jeśli jakieś dane się nie zgadzają to wypłata nie zostanie zrealizowana.

Pozdrawiamy,

PolandSupport
Udało się w końcu i zaakceptowali mi proof of address. Nie wie ktoś może czy jeśli zamówię kartę bez potwierdzenia notarialnego ID, karta dojdzie i wtedy wyślę notarized form to odblokują możliwość wypłat 4x/miesiąc czy do końca będę miał możliwość wypłat 1x/miesiąc ?
Możesz potwierdzić notarialnie po otrzymaniu karty, ja tak robiłem Wink
(06-02-2013 02:04)twardy napisał(a):  no wybacz zeby ktos w kanadzie przechylal glowe, zeby odczytac co tam jest napisane
Po twojej wypowiedzi widać, że twoje IQ niczym nie różni sie od IQ średnio kumającej małpy, bo nawet w najprostszym systemowym programie do otwierania zdjęc jednym kliknięciem myszki obracasz obraz/screen i nie wydaje mi się żeby ktoś musiał przechylać głowepokerface
Glosy: malpa2 (+1)
Znając @twardego to była ironia Wink
Ale wy macie problemy, kartę zamówiłem o godzinie 12 a o 17 już miałem zaakceptowane i leży u Vectora. Teraz tylko czekać na kartę Smile
(06-02-2013 16:48)Twister1992 napisał(a):  
(06-02-2013 02:04)twardy napisał(a):  no wybacz zeby ktos w kanadzie przechylal glowe, zeby odczytac co tam jest napisane
Po twojej wypowiedzi widać, że twoje IQ niczym nie różni sie od IQ średnio kumającej małpy, bo nawet w najprostszym systemowym programie do otwierania zdjęc jednym kliknięciem myszki obracasz obraz/screen i nie wydaje mi się żeby ktoś musiał przechylać głowepokerface

najwazniejsze ze ty jestes inteligentny Jerk
Pomału dochodzą wypłaty na STP, sprawdzać Wink
jeszcze neich na payze dochodza i bd super Wink
czekam z niecierpliwoscia Smile
Nowi mogą wchodzić w ten biznes Lol
Odpowiedz