Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
(13-11-2015 07:56)jasieeks napisał(a): Widzę, że każdy pracuje tylko na subach a mnie osobiście odstrasza fakt, że przed rejestracją dostaje sms z kosztami.
A w każdej sieci przychodzi powiadomienie o kosztach?
13.11.2015
Wczorajszy mój zakup, tym się pochwal;ę, bo już trochę tego ominęło, słuchawki Gamingowe do cs'a ale już bana dostałem więc na chwilę pozamiatane.
13 Listopada
Gdyby tu była stawka 6 złotych
$$$Cyferki$$$
Leadnow
Dzisiaj zarobiłem: 220 zł W listopadzie zarobiłem:1634.2 zł W tym roku zarobiłem:21342.6 zł z 30.000 ZŁ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2015 07:11 przez Zarobiony_Koles.)
(14-11-2015 09:06)jasieeks napisał(a): To za tydzień zobaczymy czy słuchaweczki coś Ci pomogą
Słuchawki fajne, ale ciężko zdiagnozować gdzie co jest, miskuje się dzwięk, wczoraj minął mi ban 7 dniowy, zagrałem ze earnerami sobie turnieja, kolejnego sam i w trafiłem na trollów, którzy mnie wywalili z turnieju, wcześniejsze bany były spowodowane komputerem.. Hahaha, teraz dopiero zobaczyłem logo Fnatic na pudełku po słuchawkach
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2015 09:09 przez Zarobiony_Koles.)
(14-11-2015 09:09)Zarobiony_Koles napisał(a):
(14-11-2015 09:06)jasieeks napisał(a): To za tydzień zobaczymy czy słuchaweczki coś Ci pomogą
Słuchawki fajne, ale ciężko zdiagnozować gdzie co jest, miskuje się dzwięk, wczoraj minął mi ban 7 dniowy, zagrałem ze earnerami sobie turnieja, kolejnego sam i w trafiłem na trollów, którzy mnie wywalili z turnieju, wcześniejsze bany były spowodowane komputerem.. Hahaha, teraz dopiero zobaczyłem logo Fnatic na pudełku po słuchawkach
Teraz wracam do funkcjonowania normalnego to przy pierwszej wypłacie kupie roccat syva.
A ja jak gram grubo ponad rok to bana na turnieju nigdy nie miałem
(14-11-2015 09:13)jasieeks napisał(a):
(14-11-2015 09:09)Zarobiony_Koles napisał(a):
Teraz wracam do funkcjonowania normalnego to przy pierwszej wypłacie kupie roccat syva.
A ja jak gram grubo ponad rok to bana na turnieju nigdy nie miałem
Ja ogółem banów nie miałem, ale przez komputer, miałem 5 turniejów pod rząd i żadnego nie skończyłem, potem ban minął zagrałem wczoraj w ramach testów i nie do końca mi się owe udały. Teraz idę powykonywać domowe obowiązki pewnie koło 16 zacznę pracę