Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja się wzięłam na sposób i klikam kilka obrazków na koncie na CHROME i kilka na koncie na FIREFOXIE
Troche rzadziej pojawia sie no more tasks, ale trzeba z 5-6h dziennie siedziec zeby na obu kontach wypłata była
Banalna sprawa mulił mi okropnie internet. Gdy poprawiłem od razu przeszło.
Jeżeli to działa lokalnie i nie może pobrać, to wywali stosowny komunikat. No ale też wywala w okolicach pełnej 500setki ale jak...? I czy niema jakiegoś zabezpieczenia na próbę obejścia? Szukajcie kogoś dobrego w javascripcie, bo skrypty są okropnie duże i ja się za to nie biorę. Chyba żeby się próbować pobawić na jakimś testowym koncie.
W kategorii Violent Movie Scenes tej za 0.4$ kiedy jest większy dym, albo ogień to klikacie violent czy nie? W opisie jest niby tylko mowa o eksplozjach
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2017 00:24 przez Karbon.)
(17-05-2017 20:55)DjLiska napisał(a): Ja się wzięłam na sposób i klikam kilka obrazków na koncie na CHROME i kilka na koncie na FIREFOXIE
Troche rzadziej pojawia sie no more tasks, ale trzeba z 5-6h dziennie siedziec zeby na obu kontach wypłata była
XDD rozesmiałem się. Jak dłużej posiedzę to mam w 1 dzien wypłatę.
Tylko u mnie dziala jak trzeba? bo nie mam pojecia jak wy to robicie, że wam tak zamula.
(17-05-2017 20:55)DjLiska napisał(a): Ja się wzięłam na sposób i klikam kilka obrazków na koncie na CHROME i kilka na koncie na FIREFOXIE
XDD rozesmiałem się. Jak dłużej posiedzę to mam w 1 dzien wypłatę.
Tylko u mnie dziala jak trzeba? bo nie mam pojecia jak wy to robicie, że wam tak zamula.
Tak chyba tylko u Ciebie
Pokaż statystyki, skuteczność nagraj jak klikasz pochwal się swoim nienagannym internetem
(18-05-2017 06:16)Pacho napisał(a): Użytkownik DjLiska, do którego chcesz wysłać PW, przekroczył limit prywatnych wiadomości - wiadomość nie może zostać teraz wysłana.