Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To ja mam kolejne pytanko, tym razem bardzo ważne. Jadę na krótkie wakacje i będe musiał korzystać z kompa szwagierki, a o ile wiem ona nie ma konta na żadnym buxie. Mimo wszystko inne ip. Czy będe miał jakieś problemy w związku z logowaniem się z innego IP? Głownie chodzi mi o to czy mnie nie zbanują.
TO raczej nie tak działa. A co z tymi jak w 90% przypadków albo i więcej użytkowników neta ma zmienne IP?? Np. taka neostrada, kablówka czy net komórkowy
Jelsi nie zainwestujesz to mozesz klikac 10 gr dziennie Na ojooo wiecej nie da rady bez inwestycji. i to mam na mysli kilkadziesiąt do kilkuset $ a biiorąc pod uwgę obecną sytuację w serwisie Ojooo odradzam inwestcję mneijsza niż w rocznego Vipa ktory ksoztuje 999$
Jeślii chcesz zarobić wiecej przy minimalnej inwestycji czyli 6$ to ja w Ptcircle kilkam i mam dolara dziennie + zarobki z poleconych. Link w podpisie
@Shadiss,
byc moze sa i osoby, ktore cos robia dla 10gr dziennie, ale na buxach bez zadnego problemu masz 100 zł miesiecznie bez inwestycji przez paredziesiat minut dziennie, natomiast z inwestycja mozesz zarabiac duzo wieksze pieniadze.
Co te gnoje wyprawiają?! Jak zwykle miałem średnio 4400 klików, to ostatnio nie przekraczam 3800, a dzisiaj rekord - 3400 klików. Jeszcze chwila i ten serwis poleci z hukiem.