Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-07-2016 13:16)Veres napisał(a): Dziwne żeby nie pisali na skrzynkę jak nieraz nie można się w tym temacie odnaleźć a co dopiero znaleźć odpowiednią osobę
Zet wiem, że nie jestem Twoim poleconym, ale chciałbym się zapytać o to jaką strategię byś polecał?
Załóżmy że miałbym około 200$ na depozyt, jak to rozłożyć na zakup paczek (w sensie ile paczek mini/medium/milionaire zakupić i jak w późniejszym czasie dokupować)?? Mam zamiar reinwestować conajmniej do końca roku (więc jeszcze trochę czasu jest na reinwest). A skoro jest gwarancja do 2020 roku, to spokojnie można myśleć o reinwestycjach.
Jeśli nie chcesz odpowiadać tu w temacie możesz napisać mi w PW. Będę wdzięczny.
(08-07-2016 02:22)MisieQ88 napisał(a): Zet wiem, że nie jestem Twoim poleconym, ale chciałbym się zapytać o to jaką strategię byś polecał?
Załóżmy że miałbym około 200$ na depozyt, jak to rozłożyć na zakup paczek (w sensie ile paczek mini/medium/milionaire zakupić i jak w późniejszym czasie dokupować)?? Mam zamiar reinwestować conajmniej do końca roku (więc jeszcze trochę czasu jest na reinwest). A skoro jest gwarancja do 2020 roku, to spokojnie można myśleć o reinwestycjach.
Jeśli nie chcesz odpowiadać tu w temacie możesz napisać mi w PW. Będę wdzięczny.
Wyślij mi na konto 10000zl, daje Ci gwarancję ze do 2050roku będę Ci dawał za to milion miesięcznie. Masz moją gwarancję.
Kup 4x50$ i reinwestuj w paczki po 5$ aż do full, potem większe itd. Zbieranie hajsu na większe mija sie z celem, bo naliczenia uciekają.
Jak chcesz tą inwestycje w mój program, to pamiętaj daję gwarancję
(08-07-2016 02:22)MisieQ88 napisał(a): Zet wiem, że nie jestem Twoim poleconym, ale chciałbym się zapytać o to jaką strategię byś polecał?
Ja Sugeruję kupić za $200 4 Paczki Millionaire,a później zacząć od tych Mini, następnie kupuj te Medium.
Kiedy będziesz miał każdego dnia $50+ kupuj Millionaire.
Aczkolwiek ja cisnę w Medium na razie do 300-400, a później wszystko będę przelewał w Millionaire.