(23-10-2018 18:26)11natinka11 napisał(a): eh same dziś problemy... a ja znów od kilka godzin siedziałam na doprowadzaniu komputera do porządku, bo mi strasznie mulił i dużo stron się nie wczytywało... I przez to nic nie zrobiłam...
SonGoku nie wiem co Ci doradzić, bo nie posiadam takich informacji, a sama dzis kłopoty z kompem miałam, nie wiem czy cos złapałam czy co...
prawda, ważna kwestia, komp ci nie działa jak powinien i zrobisz zero ankiet, ja mam z kompem troszke inny problem - przegrzewa się, tez trzeba bedzie coś zajrzeć do niego...
...........................
co do "mulenia" polecam programiki jak ccleaner lub mocniejszy tez antywirusowy i antyspamowy superantyspyware - ale uwaga ten ostatni czyści wszystkie cookies, jak jakieś ankiety na nich bazują może byc problem czy niedoliczenie jakis punktów, wiec tylko w ostateczności...
(23-10-2018 18:33)ggusiaja napisał(a): Nie tylko u Ciebie Natinka słabo się wczytują dziś strony, ogólnie słaby chyba jest internet bo u mnie też zamula.
jak masz duzo ankiet masz duzo plików cookies zapisanych na kompie, czasem w folderze z przegądarką, a im wiecej danych na dysku w scisnietych w jednym miejscu zapisane tym wiecej dysk pracuje i jest wolniejszy...