Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
(26-10-2015 15:06)Krymi napisał(a): @[Zarobiony_koles] spamujesz na fb? jak tak to ile grup dziennie "zaspamowujesz" + ile kont fb używasz ? oraz po jakim czasie Ci te konta padają.
Przypuszczam, że za pomocą spamu miałby ciężko o taką konwersję
Zarobiony gratki, oby tak dalej ! Jak dalej tak będziesz cisnął to chyba tylko gdy ogarnę trochę więcej czas znów ( po raz xx) wrócę do subów. Chodź inwestycje też zaczynają mi się podobać
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
27 Października
Pracy tyle samo co w poniedziałek ale z feilem na początku, w ciągu 30 minut na swój lnik sprowadziłem 100 osób potencjalnie zainteresowanych produktem a nie sprawdziłem czy hosting mi tryby i nie było przekierowania na leadmore...
$$$Cyferki$$$
Leadnow/Leadmore/Subkillerl
Dzisiaj zarobiłem: 176.8 zł W październiku zarobiłem:2418.2 zł W tym roku zarobiłem:19245.6 zł z 30.000 ZŁ
(27-10-2015 06:17)konrad123456789 napisał(a): Przy takich dniówkach cel będzie osiagniety
Nie będzie bo one spadną, tu jest już mniejsza dniówka
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2015 05:46 przez Zarobiony_Koles.)