DZIEŃ 58 [MIESIĄC 2]
Co udało mi się dzisiaj zarobić?
0$ [AstroCash]
Co dziś robiłem?
Strone o androidzie.
Kwietniowy cel:
59.88$ / 100$
Liczba Nisz: 10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie pamiętam co robiłem we wtorek, ale wpadł jeden lead.
Wyje*ało mi wszystkie subdomeny... No ku*wa jestem tak nieziemsko wkur*iony, że najchętniej rozpie*dolił bym całego kompa... Nie wiem jakim to kuźwa cudem, ale w piz*u wywaliło wszystko...

Dawno sie już tak nie wkur*iłem...

Obecnie robię strone o Androidzie i może wkrótce się z wami podzielę linkiem do niej, ale nie wiem czy to zrobię... Nie mam sił do tego je*anego projektu X... No tyle godzin pracowałem, film nagrałem do tego, nie wiem o co ku*a chodzi, może jak zainstaluję wp od nowa czy coś i podepnę baze danych to będzie... Postaram się to poprawić z projektem X, a cel kwietniowy nie będzie zrealizowany, to jest pewne, ale cel na maj będzie 50$, tak wiem, że mały, ale wolę się cieszyć z małych sukcesów, a nie być zawiedziony.

Brakuje mi tego optymizmu, niech ktoś coś napisze...

Dobra, to na tyle i nawet dziennika mi się nie chciało aktualizować tak byłem wkur*iony...

Czemu wszystkie sie musi spier*olić jak jest na cacy?

I przepraszam za wulgaryzmy, ale wiecie o co chodzi...
Do dzisiaj mam nadzieję.
Dobra, już lepiej!

Nic więcej tego nie wyraża!
Jedna subdomena odzyskana i ja głupi wyj*bałem baze danych która jest od drugiej subdomeny...
![[Obrazek: double-facepalm-o.gif]](http://stream1.gifsoup.com/view4/1228226/double-facepalm-o.gif)
Czemu? Bo nie miałem index.php w drugiej subdomenie i jakiej kolwiek bazy bym nie podpiął, strona sie nie odpali... To te bazy co nie działały wyje*ałem, a w tych była ta od drugiej... No kuźwa, nie wiem czemu, ale takiego pecha to jak kur*a dawno nie miałem...

No cóż... Jak wstane to zrobie tą drugą subdomenke i mam nauczke by nie zrobić 10 baz danych x_sasdsadd, x_asfgf, tylko konkretnie x_nazwa...