Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ?
• Edycja widgetów na blogu
• Edycja szablonu
Yeah, mamy rekordzik, pf - nawet 2 !

Nowa dniówka oraz ilość leadów. Mam nadzieje że tak już będzie zazwyczaj

Blog w sumie mam już w 100 % gotowych, tylko tak teraz patrzę i logo trochę nie pasuje jednak do szablonu. Także muszę zmienić jeszcze logo i zabieram się za bloga drugiego z hackami.
Kod:
Dzisiejszy zarobek: 5.56 $
Kod:
Ogólny zarobek: 34.57 $
Kod:
Do celu brakuje: 4813.36 $
Cel - WYGLĄD
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ?
• Godzina 11.00 - płatki owsiane z mlekiem + jajecznica z 4 jajek ( 2 całe i 2 bez żółtek ) + 2 plastry ananasa
• Godzina 13.30 - ryż brązowy + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane ( brokuły + kalafior )
• Godzina 15.30 - ryż brązowy + pierś z kurczaka gotowana + warzywa gotowane ( brokuły + kalafior )
• Godzina 19.00 - ziemniaki + pierś z kurczaka gotowana + garść orzechów + 2 plastry ananasa
• Godzina 23.00 - szprotki w sosie pomidorowym
Masakra !
Taki pełny nie czułem się nigdy w swoim życiu.
Jest to dopiero pierwszy dzień stosowania diety. Musze się do niej przywyczaić, ostatnie dwa posiłki to wcisnąłem na siłę

Bardzo dużo czasu schodzi mi na przyrządzenie tego w kuchni. No ale ... trzeba przyspieszyć tempo i tyle. Pierwszy raz na wadze zobaczyłem że przekroczyła 76 kg ! Przez 3 tygodnie będę jadł to samo

Zakończyłem te ćwiczenia typu pompki, podciąganie, brzuszki, przysiady z tej strony ... zaczynamy prawdziwe ćwiczenia. Dzisiaj, o godzinie 13 ide na pierwszy trening na siłownię. Zrobie sobie ogólny taki trening, zapoznam się z przyrządami, oswoje się, zaklimatyzuje - a od poniedziałku zacznę robić ćwiczenia z rozpiski

Ogólnie jestem mega podekscytowany !
Kod:
Waga poranna: 75.3 kg
Kod:
Waga wieczorna: 76.2 kg
• Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem:
Jednodniowy odpoczynek przed siłownią ...
Dzisiejszy wygląd sylwetki:
Ja pierniczę, nastawiłem sobie budzik na 00;00 - wstałem o 1;00 i zaczalem pracować sobie na kompie. Nie ma to jak praca w nocy ze słuchawkami na uszach - coś pięknego

Dobra, prawie 7 godzina ... trzeba iść się przespać trochę
No i jeszcze fajny motywator na ćwiczenia dla Was !
Do potemm
.
.
.
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=TxVMOvRZsWk[/my-youtube]