Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony » pomóżcie

Autor Wiadomość
RE: PAYPAL - Dostęp do Twojego konta został ograniczony
Sprawdź:
Pewnie ci co ci wpłacali mieli niezweryfikowane PP i dlatego się przyczepili.
(15-06-2012 22:49)BabciaKleofas napisał(a):  (...) jedyne wpłaty to grosze od ludzi z zarabiam.com? Co w takim razie zrobiłem złego?

Oni chyba blokują konta, na których jest bardzo duży ruch, co u takich ciułaczy jak userzy ZC jest normą.
Na moim koncie ruch jest góra 2 razy w miesiącu, więc mi nie zablokowali (sprawdzałem przed chwilą, przy okazji dodając drugą kartę debetową, wsio ok)

[Obrazek: eRmailBanner2.png]
Nie jestem ciułaczem, miałem 3 wpłaty łącznie opiewające na dwa złote dwadzieścia groszy. Big Grin I było to już jakiś czas temu. Nadal więc nie wiem, o co chodzi. A jeżeli ktoś np. dostaje regularnie pieniądze chociażby od rodziców? Też jest podejrzany?
Kurde nie wiem co już mam zrobić odnośnie tego paypala. Miałem tam trochę kaski i chce to odzyskać, ale nie bardzo wiem jak to zrobić, a 180 dni nie chce czekać. Macie jakiś pomysł?
zadzwoń do nich. powiedz, że masz pieniądze na koncie i chciałbyś je odzyskać. Odpowiedzą Ci, żebyś przesłać jakiś skan dowodu tożsamości i wypłacą resztę hajsu na podane konto lub pp.
Zablokowali przez przypadek a odblokować nie chcą kurw^
co zrobiles zle to akurat jest proste: zapewne przesylales kase jako prezenty, czyli de facto okradales paypala z naleznych oplat. zakladajac oczywiscie ze dane jakie podales byly prawdziwe, bo za lewew dane to norma ze daja kopa.
i warto pamietac ze to prywatna firma, moga uznac ze nie maja ochoty zebys korzystal z ich systemu z dowolnego powodu.
(16-06-2012 16:34)Gadocha72 napisał(a):  co zrobiles zle to akurat jest proste: zapewne przesylales kase jako prezenty, czyli de facto okradales paypala z naleznych oplat.

Przesylanie kasy jako gift to nie jest zadne okradanie z naleznych oplat. Jakby chcieli zeby kazda transakcja byla platna, to by nie dawali takiej opcji.

Co do reszty posta, czesciowo sie zgadzam Wink
Tylko, że ja mam taki problem, że dane mi są po częśći zmyślone i nie wiem co teraz.
Jak zakladales konto na fake dane to mozesz sie z nim pozegnac - przeciez nie przedstawisz dowodu osobistego na te dane. Tzn jak masz po prostu blok na 180 dni a nie chca od ciebie dowodu etc to moze wystarczy przeczekac? ale glowy nie dam Wink
Odpowiedz