Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No to chyba sie uwazasz za dobrego, a jednak zaproponowałes panel fioletowy... wiec można miec teoretycznie i dobrego sponsora i "cos" miec z tego, wiec warto sie targować.
Piszę jeszcze raz bo nie otrzymałem odp Zleciłem wypłatę na STP 28.05 i nie otrzymałem do dnia dzisiejszego. Słyszałem że były jakieś problemy z STP. Wczoraj wchodzę na konto rozwijam karte e-wallet a tam jest pozycja found eWallet(STP assistance). Wie ktoś może do czego służy ta zakładka???? Bo trzeba tam podać login, kwotę i id transakcji Podejrzewam że formularz ten służy do wycofania pieniędzy do eWallet. I tutaj nasuwa się pytanie czy żeby wypłacić pieniądze na STP muszę je wycofać i potem znowu zlecić wypłatę????
Słuchajcie..Mam pytanie..Zastanawiam sie nad wejsciem do BB i stad moje pytania.. Jak wrzuce np 500$ to po jakim czasie mi się to zwróci?Drugie pytanie trudniejsze;D Jak sadzicie..firma jest tak stabilna jak JustBeenPaid i warto na dzien dzisiejszy inwestowac tam takie pieniadze?
Zależy jakie strategie przyjmiesz... Na TEJ stronie możesz poczytać o strategiach (strona nie moja), zobaczyć jak to działa, obmysleć swój plan działania. Warto znaleźć dobrego sponsora, który Cię wprowadzi w 'świat BB'
Co do drugiego pytania, myślę że tak... Mają poważne plany działania, firma przynosi zyski, rozbudowują się. Bardzo mała szansa że zwiną się z dnia na dzień.
Chcialbym zainwestowac w bb kwote 1k+ i zastanawiam sie czy kupic ten pakiet za 1,3k? Przeraza mnie ta comiesieczna oplata obanamentowa. Nie mam jeszcze konta wiec moge zostac refem jak cos.
Moim zdaniem nie opłaca się kupowac, aż tak wysokiego pakietu, bo zanim sie te wysokie panele pokończa i bedziesz miał z nich zysk to minie wieczność. Oczywiście plusem jest to, ze masz darmowy traffic na nie, ale w tym czasie myślę, że lepiej kupić mniejszy pakiet i dokupić wiecej paneli zółłtych/fioletowych/niebieskich, bo z nich osiagniesz zyski szybciej, niz z wyzszych paneli.