Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Ooglądanie filmów !!! Najlepszy sposób.

Autor Wiadomość
RE: Ooglądanie filmów !!! Najlepszy sposób.
Sprawdź:
DziałaSmile
(27-03-2010 08:17)Valdar napisał(a):  Mi nie działa wpisanie tego dns'a :] a mam windows xp.

A rozłaczyłes sie i połaczyles ponownie?
ale niekstore kreskowki nie chodza tylko filmy ;((

Baleron333, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
o moj boze kreskowki nie dzialaja bo jest blokada na inne kraju oprocz usa czytaj forum dziecko neo......
Gowno mi to pomoglo
snikers i co podnieca cie to
nie kazdy jest taki madry jak ty

Baleron333, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Lipne to jak nie wiem! :( tu były jakieś instrukcje dla visty i może zrestartowałabym kompa ale tam pisało, że przed restartem powinno być się w jakiejś grupie 'wariaci', a ja miałam inna to się wpieprzyłam, zwłaszcza że nawet się mozilla włączyć nie chciała, więc zmieniłam jak było by wszystkiego nie popsuć i sobie daje spokój.. Ten głupi lockerz ma to naprawić a jak nie to żegnam :( na np youtube jakoś działa i kiedyś u nich działało wszystko, więc niech to zmienią jak było a nie oskarżają że dostawców internetu mamy złych >.<
EJJJJJJJ

przestało mi działać Sad
(27-03-2010 18:47)Alexzus napisał(a):  Lipne to jak nie wiem! Sad tu były jakieś instrukcje dla visty i może zrestartowałabym kompa ale tam pisało, że przed restartem powinno być się w jakiejś grupie 'wariaci', a ja miałam inna to się wpieprzyłam, zwłaszcza że nawet się mozilla włączyć nie chciała, więc zmieniłam jak było by wszystkiego nie popsuć i sobie daje spokój.. Ten głupi lockerz ma to naprawić a jak nie to żegnam Sad na np youtube jakoś działa i kiedyś u nich działało wszystko, więc niech to zmienią jak było a nie oskarżają że dostawców internetu mamy złych >.<

Nie masz restartowac zadnego kompa tylko polaczenie internetowe. I to nie wina lockerz ze ci filmiki nie dzialaja tylko wina twojego dostawcy wiec radze ci sie z nim pozegnac skoro nie chce ci zmienic dns bo sama nie potrafisz...
To dlaczego wtedy działały filmy normalnie? CO za downy.
Odpowiedz