Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja też mam takie wrażenie... Są już jakieś wiadomości o tym kto prowadzi oprócz tego że jest 2,5mln : 3,5mln ? To już jest stare chyba nie? Tylko coś teraz nie widze żeby podawali dokładnie ile kto ma PTZ
no właśnie nie podają....chociaż pewnie tak dzisiaj albo jutro powiedzą na hallwayu...trzeba patrzeć i czekać cierpliwie bo sytuacja punktowa na pewno diametralnie się zmieniła...
Płaczcie dalej : ), piszecie bez sensu ze amerykanie moga ogladac filmy a my nie, po 1 my również mozemy, po 2 napisali ze punkty za te filmy zostana nam doliczone, wiec ten cry jest zbedny.
Panowie damy rade obecnie cisnę z 6 kont z mojej rodziny a w piątek na technologi w szkole tłumaczyłem całej klasie jak założyć konto i zdobywać punkty jest dobrze
(13-03-2010 15:24)Tech napisał(a): Eh, czasem mam wrażenie, że tu niektórzy nie myślą (bez obrazy ;x). Punkty za te niedziałające filmy nam doliczą do ogólnego rozrachunku, a jak ktoś chce mieć więcej PTZ na swoim koncie to wbija przez proxy, ogląda i ma. W czym problem?
Ja nie mogę.. Żadne proxy mi nie działa, więc wybacz .