Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja dzisiaj dostałem 99,6$ :-| Tylko jak wam odejmie kase z sandry a na ap nie bedziecie mieli to poszukajcie na forum podobnego tematu tam bedzie link do stronki tam wypelniacie. ja tak zrobilem dostalem akse po jakichs 15minutach.
Moje refki jako tako już zaczęły klikać więc może jeszcze jakoś zdążę odrobić zainwestowaną kasę:-). Jak myślicie ile Sandra jeszcze pożyje? Bo ja daje 1-3 miesiące.
Przecież jest limit wypłat - chyba 1000$ na 12 godzin, saldo wypłat aktualizuje się 10:00 PM i AM czasu serwera sandry (nad reklamami), podobno trzeba mieć farta żeby cokolwiek wypłacić :roll:
Wypłacac pieniądze można jedynie o 10 am i 10 pm czasu serwera. Czas wypłaty wynosi od 24 do 72 godzin. Jeżeli się zleci wypłatę należy wypełnic zgłoszenie z tego linku https://www.sandraclicks.com/issues/ aby admin szybciej mógł realizowac zlecone wyplaty 8-)
Ps.
Czas serwera to ok 6 godz wstecz czasu polskiego :-P
Czas ten wyświetla się w zakładce Surf Ads na górze nad linkami