Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ten gość to byłem ja, tylko czasem jakoś szybko mnie wylogowywuje z forum itp.
Proponuję zrobić listę bux'ów na które były włamy, a później na jakich skryptach są te bux'y. To może nam pomóc w ustaleniu który bux jest buxem bezpiecznym, bo jak narazie nic tu nie jest pewne czy włamy były prowadzone poprzez kradzież ciasteczek czy też dostępu (włamów) niepowołanych osób na buxy
Cytat:Proponuję zrobić listę bux'ów na które były włamy, a później na jakich skryptach są te bux'y. To może nam pomóc w ustaleniu który bux jest buxem bezpiecznym, bo jak narazie nic tu nie jest pewne czy włamy były prowadzone poprzez kradzież ciasteczek czy też dostępu (włamów) niepowołanych osób na buxy
To bardzo dobry pomysł zobić listę buxów, w których trzeba sprawdzać często, czy przypadkiem nie mamy zmienionego adresu AP.
Czylik taK: