Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek » demonstracje handlu crypto + podpowiedzi / bitbay = !Warning

Autor Wiadomość
RE: Bitcoin + Crypto = łatwy, szybki zarobek
Sprawdź:
Kupujesz jakąś walutę za x zł, a potem możesz sprzedać jej część lub całość w dowolnym czasie - nieważne czy kurs spadnie czy wzrośnie. Możesz sprzedać walutę nawet 1s po kupnie.
(06-09-2017 15:35)xaxaxa napisał(a):  Moge o cos zapytac?
NA jakiej gieldzie handlujesz?
I jak to jest, załozmy ze dzis kupie etherum za 100zł to moge sprzedac na gieldzie jak cena skoczy do góry np po miesiącu?
Zacznij od bitbay.net załóż bezplatne konto wpłać sobie sto zeta np w żabce, kup sobie jakąś czastke eth zanotuj po jakim kursie, jak pójdzie do góry to sprzedaj i tak w kółko. Tylko abys nie skończył z oczami wlepionymi w ekran przez caly dzień to ustaw sobie sprzedaż np 5 proc drożej plus prowizja i same się wszystko zrobi.

Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
(06-09-2017 15:35)xaxaxa napisał(a):  Moge o cos zapytac?
NA jakiej gieldzie handlujesz?
I jak to jest, załozmy ze dzis kupie etherum za 100zł to moge sprzedac na gieldzie jak cena skoczy do góry np po miesiącu?

Jeśli cena będzie tobie odpowiadać a giełda istnieć jak i dana moneta( oczywiście jeśli w tym czasie nie będzie swapa-zmiany stylu monety) możesz i sprzedać to po roku lub dłużej Wink

O giełdach gdzie i kiedy handluje to trochę inna bajka bo naprawdę jest ich multum. Ale Trex to taki standard - lecz od paru dni moje saldo na nim nie przekracza nawet 0.1 BTCfacepalm
Też poproszę o link jak będzie już dostępny Smile
Ok Panowie powoli zaczynam wysyłanie linków z racji iż jedna giełda mi padła mam trochę czasu - proponuję na wejściu skierować się do zakładki "luźna rozmowa" tam pomyślimy nad resztą tematów.

Dodaje wszystkich którzy się zobowiązali do dołączenia do slack - zaczynam od zakładki nr "11" i wyżej ps: jeśli wpisałeś się wcześniej napisz tutaj jeszcze raz .
Również z chęcią zawitam na Slacku. Huh

Pozdrawiam Lol
Mam pytanko . Znacie jakąś stronkę gdzie mogę sobie odpalić wykresy krypto i rysować sobie na nich ( Jak w MetaTraderze) ? Z góry dzięki za pomoc Wink

dariuszkow4, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2016.
Link wysłany jeśli kogoś pomyliłem wybaczcie Wink i piszcie jeszcze raz tutaj w temacie /
Pozdrawiam
Dzieki za odpiwiedz, to co gieldy tak szybko padaja??
Kupujac eth po 300$/1 za 1000zl i sprzedajac jak skoczy do 400$ jestem 250 na czysto tak?

xaxaxa, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2015.
(06-09-2017 18:50)xaxaxa napisał(a):  Dzieki za odpiwiedz, to co gieldy tak szybko padaja??
Kupujac eth po 300$/1 za 1000zl i sprzedajac jak skoczy do 400$ jestem 250 na czysto tak?

Nie nie padają aktualnie na mojej głównej giełdzie jest robiona aktualizacja i mam spokoju na 3 godziny. a co do wykresów nie szukałem takich opcji to nie pomogę - ja sobie wszystko rysuję na screenach Smile tak amatorsko ale ja uwielbiam prościznę Wink
Odpowiedz