Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabianie przez stronę Dogry.pl » Dowiecie się tutaj jak w łatwy sposób możecie zarobić przez stronę internetową Dogry.pl

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl
Sprawdź:
Spróbuję zaraz jeszcze raz, jeśli dalej będzie taki błąd to wtedy zrezygnuję na dzisiaj z tego Wink
Dokładnie, daj sobie dzisiaj spokój i zacznij od jutra Wink punkty i tak zdobywa się szybko tylko szkoda, że upolować gift cardy Steam to już sztuka
Mnie też wylogowuje niestety :/

| .xXx. |

| Pomogłem? Daj reputa [Obrazek: thumbsup.gif] |
| Opinie o mnie |

| .xXx. |
A może dogry specjalnie wprowadziło te zmiany? Może dowiedzieli się o tym sposobie?
Jest też taka możliwość, lecz 3 godziny temu miałem też takie problemy jak Ty, ale teraz nie mam, więc stawiam na obciążony serwer Smile
Hymm, jak nie masz to i ja nie powinienem mieć a niestety są dalej takie problemy 4
Ja za wcześnie pochwaliłem i też mnie wylogowało Big Grin Lol pokerface
Szczerze to trochę a nawet bardzo głupio z tym wylogowywaniem Tongue Bo miałem w planach zostawić komputer na nockę a tu lipa. Mam nadzieję, że to się naprawi jeszcze Tongue pokerfacepokerface
No jeżeli ja już nie mam a Ty nadal masz to właśnie potwierdza moją teorie, że to wina serwera a nie jakiejś nowej super funkcji, która robi w bambuko nieuczciwych nabijaczy punktów, bo jeżeli by tak było to także bym miał teraz te same problemy co Ty Wink
Daj serwerowi trochę odpocząć, a zapewne wszystko wróci do normy.
Po prostu polaczki cebulaczki dorwały się do tego sposobu i nie znają umiaru
Szczerze, ja sądzę, że ten sposób jest legalny. No bo przecież nic tutaj nie używany żadnych cheatów i hacków do tego. Jedynie co używamy to przeglądarki, komputera, wtyczki do odświeżania strony i tyle. Więc nie sądzę, aby ten sposób był karany. Co do serwerów to na 100% jest tego wina. Bo dogry ma czasami takie problemy z serwerami. Wiem bo już tam jestem spory czas na tym serwisie. Włączyłem 5 min temu i działa, więc mam nadzieję, że będzie już okej. LolLol
Wątek zamknięty