Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zwróciłem uwagę na reklamę na stronie głównej...
Kamera będzie nagrodą dla 3 top earnerów w styczniu tak?
Z tego co widzę w grudniu top 1 zarobił 1686,50 i to zobligowało go do wygrania PS4 tak?
Fajna inicjatywa z tymi prezentami, dajcie mi coś na wzór "pustej" oferty konkurencyjnych serwisów i wygram sobie kamerę
Z KOLEJNYM MIESIĄCEM CZEKAJĄ NA WAS NASTĘPNE NAGRODY W NASZYM SERWISIE DLA NAJLEPSZYCH EARNERÓW W TREESUB !!!
- NAJLEPSZY UŻYTKOWNIK, KTÓRY ZAROBI NAJWIĘKSZĄ SUMĘ ŚRODKÓW ZGROMADZONYCH W STYCZNIU WYGRYWA FANTASTYCZNĄ KAMERĘ SPORTOWĄ DRIFT HD GHOST + zwiększenie stawki 0,75 gr !!!
- TOP 2 ZGARNIA 2x dedykowany 8 GB Pendrive wykonany z drewna wraz z logiem TREESUB + zwiększenie stawki 0,50 gr !!!
- TOP 3 ZGARNIA 2x dedykowany 4 GB Pendrive wykonany z drewna wraz z logiem TREESUB + zwięszkenie stawki 0,25 gr !!!
ZAPRASZAMY DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSIE I ZARABIANIU W NAJBARDZIEJ PRZYJAZNYM PROGRAMIE PARTNERSKIM TREESUB.PL !
bekowapl napisał(a):Ja na wypłate czekam ponad miesiąc, z tego co wiem, Treesub ma na wypłate 30 dni.Gdzie moge ich zgłosić w takim razie za niewywiązanie się z umowy?
Nie dostałeś wypłaty ponieważ niewywiązałes sie z umowy wypełnienia wszystkich danych, ktore obowiązują w regulaminie Treesub.pl, ktore pozwalalaja nam prawidłowo wypłacić należne środki + dodatkowo poinformowaliśmy Cie o tym droga mailowa
W razie pytań lub niejasności prosimy o kontakt na [email protected]
Pozdrawiamy!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2015 17:07 przez TreeSub.)
Serwis ładnie wygląda, wypłaca, robi comiesięczne konkursy, ale konwersje to macie słabą.. :/
Przy X wizytach 0 leadów gdzie u konkurencji przy tylu wejściach wpadało 5-6 leadów oraz dodam, że to ten sam program.
Zobaczymy dalej może coś się poprawi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2015 14:44 przez dawid020899.)
(02-01-2015 15:06)Giorgios napisał(a): Panowie od jakiej kwoty są wypłaty na konto bankowe ?
Od 50 PLN
(02-01-2015 14:43)dawid020899 napisał(a): Serwis ładnie wygląda, wypłaca, robi comiesięczne konkursy, ale konwersje to macie słabą.. :/
Przy X wizytach 0 leadów gdzie u konkurencji przy tylu wejściach wpadało 5-6 leadów oraz dodam, że to ten sam program.
Zobaczymy dalej może coś się poprawi.
Spróbuj innego programu, każdy różnie konwertuje napisz GG postaramy się dobrać coś pod Ciebie.
Treesub Team.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2015 16:31 przez TreeSub.)