Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Future AdPro - polski Revshare firmy FutureNet » firma istnieje ale brak kontaktu z właścicielami - nie rejestrować się !

Autor Wiadomość
FUTURENET - portal społecznościowy + matryce + rev share! + własna kryptowaluta
Sprawdź:
Wiadomo coś o FTO na kolejnych giełdach?

Wysłane z mojego Galaxy S8 przy użyciu Tapatalka

[Obrazek: 320x50.png]
RE: FUTURENET - portal społecznościowy + matryce + rev share! + własna kryptowaluta
Wiem tylko tyle , że bittrex wznowił rozmowy( sami się odezwali ) a Bitbay powiedział, że jak skończy ze swoimi problemami - czyli tak koniec lipca , początek sierpnia możliwy na BitBay najwcześniej.
RE: FUTURENET - portal społecznościowy + matryce + rev share! + własna kryptowaluta
Co polecacie na początek bez polecania? Chcę zainwestować i nie wiem co wybrać. Rockwall czy FAP?
Poczytanie o tym jak dzialaja piramidy i zainwestowanie w cos innego.
(02-07-2018 10:18)Xanter98 napisał(a):  Poczytanie o tym jak dzialaja piramidy i zainwestowanie w cos innego.

Co konkretnego możesz polecic?
W siebie, we wlasny projekt, w kryptowalute(po wlasnym researchu i zapoznaniu sie z tematem), w gotowe zaplecze np konto, strona.
(02-07-2018 10:00)maxweil napisał(a):  Co polecacie na początek bez polecania? Chcę zainwestować i nie wiem co wybrać. Rockwall czy FAP?

FAP ma kilka źródeł finansowania już, bilety na wrześniowy event (5000 sztuk) wyprzedały się w 3 dni. Kilka dni i pierwszy futuromat działający w obie strony zostanie uruchomiony w kawiarni we Wrocławiu.
BitBay przeprowadza właśnie ankietę, która wyłoni nowe e-waluty wchodzące na giełdę. Głosować może każdy!
pod tym linkiem: http://tiny.pl/gs8bx

Jak widać Futuro jak na razie miażdży konkurencję Smile

[Obrazek: glosowani_qexehxe.jpg]

Kto zastanawia się na dołączeniem do ponad 3 milionowej już społeczności Futurenet a coś potrzeba wytłumaczyć zapraszam na priv Smile
Czym większy Futurenet tym bliżej do upadku Smile
Info:
A przy okazji FTO (Futurocoin) od bodajże 2 dni jest już na Bitbay.
Odpowiedz