Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
Witam cie ponownie, dawno nie pisałeś, no widzisz Dzisiaj słabiej bo krócej robiłem z problemów technicznych dużo czasu poświęciłem na komputer i problemy..
(04-10-2015 20:22)Zarobiony_Koles napisał(a): Dzisiaj słabiej bo krócej robiłem z problemów technicznych dużo czasu poświęciłem na komputer i problemy..
5 Października
Robiłem jeszcze mniej ale za to pokój wykończyłem pozostało malować, ale nie pokoje się, że wypaliła się już moja nisza, bo to co prezentuje teraz to jest tragedia.. Zobaczymy jak to będzie wyglądało dzisiaj jak wrócę ze szkoły..
$$$Cyferki$$$
LeadMore.pl
Dzisiaj zarobiłem: 31 zł W październiku zarobiłem:384.4 zł W tym roku zarobiłem:17208 zł z 30.000 ZŁ
Juz spadla, a tak w ogóle właśnie teraz zaczynam pracę, lepiej późno niż w cale do 20 porobię i zobaczę co wyjdzie.. Prace zaczynam o tej porze bo malowałem pokój, później meble wnieść i tak się zeszło, a na dodatek późno ze szkoły wróciłem..