Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
U mnie te remonty, to już normalka, to nie pierwszy remont w tym roku przy, którym pracuje, nie złoszczę się że robię bo to mi się podoba, nabieram skilla co kiedyś mi się to przyda przy swoim mieszkaniu, bo jak znajdę pracę fizyczną, to całą kasę z neta będę odkładał na inne rzeczy.. Jedynie co mi brak to czasu, bo jestem chłopak pracowity, teraz popracuję do 19, potem idę dalej do remontu, siema idę zarabiać :O
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2015 14:42 przez Zarobiony_Koles.)
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
26 Września
Równo trzy godziny pracy w internetach i o to wynik. Dzisiaj małe poprawki ze szpachlą, pod szlifowanie i pokój myślę, że wykończę i podstąpię do kolejnej rzeczy ") A teraz zmykam na grzyby, siemanko
$$$Cyferki$$$
LeadMore.pl
Dzisiaj zarobiłem: 93 zł We wrześniu zarobiłem:1186.7 zł W tym roku zarobiłem:16612.8 zł z 30.000 ZŁ