Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Bannersbroker.com

Autor Wiadomość
RE: Bannersbroker.com
Sprawdź:
Dzisiaj w końcu adres mi zaakceptowali i już zamówiłem kartę Big Grin musiałem im wysłać coś takiego bo nie miałem żadnego rachunku. http://imageshack.us/photo/my-images/812/wzrg.jpg/ (jak ktos chce notarialnie zatwierdzic konto to nie trzeba tego pdfa zanosic do notariusza tylko zrobić ksero dowodu u notariusza i zeskanować to potem i im wysłać
Dzisiaj do 24:00 powinny ruszyć normalne naliczenia
Aktualności z dzisiejszego webinaru:

Cytat:1.Wypłaty :

Proces zlecania wypłat z manualnego na automatyczny został prawie zakończony. Zmiany będą wkrótce widoczne w Withdrawal Logs.

STP – W związku z ilością zleceń nie byliśmy w stanie zrealizować wszystkich w tak krótkim czasie, kolejna partia wypłat na STP i Payza zostanie zrealizowana 23.01.

Przypominamy, iż niezrealizowanie wypłaty może wynikać z negatywnego salda konta, źle wprowadzonych danych na procesorach płatniczych (najczęściej adres e-mail inny niż w BannersBroker). Jeśli chodzi o kartę to musi ona być przygotowana na nadchodzące środki, jeśli zlecona kwota nie może zostać zaksięgowana na karcie nie jest ona wypłacona.

2. Problemy ze zleceniami środków na kartę zostały rozwiązane.

3. Wkrótce zostanie wprowadzona opcja, która umożliwi komunikowanie się z osobami poleconymi poprzez stronę BannersBroker.

4. W najbliższym czasie zostanie wprowadzona wersja 2.9. W tym :

Nowy podział banku Trafficu, podzielony na kilka kategorii : Traffic Pack Bank, Sales Credit Bank, Organic Bank oraz Incentive Traffic Bank (Incentive traffic będzie można otrzymać za prowadzenie blogów i stron na temat BannersBroker)

5.Latem zostanie zorganizowana Gala Banners Broker w Niagarze, prosimy by ubiegać się o wizy i paszporty już teraz.

W ramach ciekawostki na temat wiz:

"Od 1 stycznia 2009 roku bezwizowy wjazd możliwy jest jedynie dla posiadaczy paszportów biometrycznych (tj. paszportów polskich wydawanych od 28 sierpnia 2006r., z wyjątkiem paszportów tymczasowych, które nie posiadają cech biometrycznych)."

Ja muszę niestety wyrobić sobie nowy paszport
ComboThe

Czyli money nie dostane teraz..ehh

Sklep Seo : http://zarabiam.com/Temat-Twoj-Kompletny...rek-155956
Ciekawie zapowiada się opcja zdobywania trafiku za prowadzenie bloga. Ciekawe, czy taki blog nie będzie musiał być prowadzony po angielsku ? I jeszcze pytanie, jeśli mój e-wallet jest na minusie to nie otrzymam wypłaty na payza ?
Tak, jeśli masz ewallet na minusie to nie otrzymasz wypłaty, niezależnie na jaki procesor. Najpierw musisz uregulować ujemny stan konta
Glosy: gerald2211 (+1)
Dzięki. W takim razie muszę poczekać, aż kilka żółtych się zamknie.
Ufff, w końcu zacznie się normalne naliczanie Wink
u mnie dalej kupa

Sklep Seo : http://zarabiam.com/Temat-Twoj-Kompletny...rek-155956
U mnie wszystko naliczone Smile
Odpowiedz