Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
WÄ…tek zamkniÄ™ty 
Opóźnienia w wypłatach - wyjaśnienie!

Autor Wiadomość
RE: Opóźnienia w wypłatach - wyjaśnienie!
Sprawdź:
@up

Przecież wiem, że są bystrzaku facepalm
(04-01-2014 14:56)MankuT napisaÅ‚(a):  @up

Przecież wiem, że są bystrzaku facepalm

Twój post był dwuznaczny bystrzaku .
niestety takie są losy mało profesjonalnych serwisów, wiem ze kazdy chce zarobic ale zeby wzajemnie z siebie cyckac w sumie to illy cyckało z nas i z ludzi któzy sie nabierali im w koncu kasa ładnie z sms spłynie a nam na kontach sie juz nie pojawi a szkoda bo chciałem rozszezyc reklamowanie ich o dwie kolejne nisze a tak trzeba szukac alternatywy
Już polikwidował konta, nie wiem jak tam u was Smile
http://scr.hu/1tci/f0mpo
Sa konta.
No ja nie mam jednego screen u góry, gościu najpierw z pobieraczkiem oszukiwał , potem z esysub a teraz z illy Oj nagrabił se pizduś Smile
Oczywiście stało się to przypadkiem po napisaniu tego posta i informacji w emailu o pobieraczku Big Grin
Ciekawe też że w tym jak i w innym serwisie w którym miałem konto z ip powiązanym z forum też konta znikły Big Grin
http://zarabiam.com/Temat-Pytania-i-odpo...19?page=22
Przynajmniej nie ma takiego spamu jak był przy ES Smile
Ja rozmawiałem z nimi dzisiaj twierdzą że wyślą pieniążki jak przelew od operatora dostaną
Zamknijcie ten temat.
Może jednak będą jakieś wypłaty.
WÄ…tek zamkniÄ™ty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: