Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(09-02-2014 00:56)Workis napisał(a): @karol9919,
znajdź 15 takich buxów i masz 100$ miesiecznie. Jako ciekawostke dodam, ze liczba 15 nie jest przypadkiem - dokladnie tyle buxów mam wklepanych w zakładke.
Co do refbackow :
wysłałem wszystkie. Gdyby cos sie nie zgadzalo to prosze pisac, jestem dosc padniety przez sesje, wiec koncentracji zbyt duzo mi nie pozostalo o 1 w nocy.
Co do refbacków za PTCSolution - wyplaty do tej pory nie ma, nie wiem kiedy bedzie, słabo to troche wyszło.
pozdrawiam
Tak, ale ile trzeba poświęcić klikania i marnowania czasu.. Czy ja wiem, czy się to opłaca. Wszystko się niby opłaca, ale trzeba się oharować. A jakie buxy ty masz? podaj mi to może zaczne mogą być refy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2014 15:08 przez karol9919.)
@karol9919,
ja dziennie poswiecam na klikanie nie wiecej niz 30 minut, z reguly kolo 25, czyli wychodzi na godzine pracy calkiem ladna stawka.
Wszedzie trzeba sie oharowac, zeby zarobic.
Podsyłam Ci na PW te ciekawsze, ktore lacza oplacalnosc pod wzgledem klikow i przedewszystkim wyplacalnosc.
(09-02-2014 17:54)Workis napisał(a): @Xoxorian,
dopisany do listy.
@karol9919,
ja dziennie poswiecam na klikanie nie wiecej niz 30 minut, z reguly kolo 25, czyli wychodzi na godzine pracy calkiem ladna stawka.
Wszedzie trzeba sie oharowac, zeby zarobic.
Podsyłam Ci na PW te ciekawsze, ktore lacza oplacalnosc pod wzgledem klikow i przedewszystkim wyplacalnosc.
pozdrawiam
jak bys mogl to czy mi tez bys mogl wyslac linki do buxow oczywiscie pojdzie z reffa