Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-06-2013 13:32)o8NeoN8o napisał(a): @Coristo
Pytałem support czy można odpalać program na telefonie. Odpisali że nie a dokładnie: ,,no!" Może dlatego dostałeś bana.
(30-06-2013 13:41)kombat123 napisał(a): Coristo mówię ci napisz do supportu na samym dole stronie masz miejsce do napisania nawet nie musisz być zalogowany. Może jakiś błąd im się trafił.
Jeżeli zrobiłeś tak jak opisane w punktach na moim blogu(sygnatura) powinni przysłać. Ja czekałem około 40h i wkońcu doszedł. Pierwsi którzy się tam logowali dostawali od razu. Pewnie mają strasznie dużo zgłoszeń.
W newsie napisali, że przepraszają za opóźnienia oraz o tym, że dodadzą jeszcze Neteller & Skrill płatność tylko jeszcze pracują nad bezpieczeństwem wpłat i wypłat. Dodatkowo strona niedługo będzie miała certifikat EV SSL oraz biuro otworzą niedługo w portugali.