Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Evolucja - oszust!?

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Nie ma takiej opcji,, że o będzie siedział i cały czas pilnował żeby się nie wydało... wystarczy cały czas próbować.

A masz jakiś sposób skoro tel nie działa ?

przejażdżka :-P

Hmmm ok, zbierzmy rozmowy do kupy ! :-) A więc tak, rozmowy gg i.. Przypuszczenia ? :O :-x

Jeśli chcecie się z nimi skontaktować to poproście na PW w nk telefon rodzica. Jeśli poda to znak że odebrał wiadomość. Później oczywiście sprawdzicie przez telefon czy podali (podał np: evolucja) prawdziwy.

BizNET,

Dajcie mi jego dane na NK to sobie pogadamy

P.S Dawnej tez chciałem w tego bux-a zainwestować

Teraz dopiero czytam ten temat

Nie długo problemy same mu się stworzą :->

a oprócz rozmów gg, nic nie mamy ? :evil2:

witam przeczytalem troche postow i jestem ciekaw co z nim bedzie :-) moim zdaniem rozmowy z gg wystarcza teraz mozna go tak dusic az sam sie przyzna :-)

Adminowi gratuluje rozpracowaniem go :-)

Cytat:a oprócz rozmów gg, nic nie mamy ?

A świadkowie i osoby naciągnięte? Przecież macie konta z których poszły przelewy. Na czyje konto? evolucji !!

BizNET napisał(a):A świadkowie i osoby naciągnięte? Przecież macie konta z których poszły przelewy. Na czyje konto? evolucji !!

Macie listę kont z dokładnymi przelewami??
Odpowiedz