Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Trading 212 (Darmowa akcja do 100€ po wpłacie 1€) - możliwa wypłata

Autor Wiadomość
RE: Trading 212 (Darmowa akcja do 100€ po wpłacie 1€) - możliwa wypłata
Sprawdź:
(18-08-2020 15:23)damianq90 napisał(a):  Jak tam Panowie którzy aktywnie polecają przez ostatni tydzień/dwa - same Redrow czy trafia się jakaś "perełka" co kilka poleceń? Big Grin

Ostatnie 4 osoby - 3x Redrow, 1x Nike

greex, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2011.
Jak wam to wychodzi w przeliczeniu całość/20? Też tak lipnie? Angażować sie w to bardziej czy juz nie ma sensu? Big Grin
Wczoraj dostałem akcję BAE Systems Big Grin 5,80e więc jeszcze niższa od Redrow...
Teraz dostaje akcje za 6 dolarów. Ktoś lepiej trafił ostatnio?

[Obrazek: 79InhLR.png]
Warunki dalej są takie same? Rejestracja KYC i wpłata 1$?
(30-08-2020 12:54)Quitri napisał(a):  Warunki dalej są takie same? Rejestracja KYC i wpłata 1$?

Tak

Wyczuwam koniec promocji za kilka dni. Już nasi wspaniali rodacy kombinują z promocją tj. Każą pisać do supportu o usunięcie konta i ponownie jego otwarcie w celu otrzymania bonusu. Dlatego też myśle, że tydzień i będzie po akcji.

i ja tylko 5e, malizna

rustin, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2016.
Siemka, kilka miesięcy temu założyłem konto z jakiegoś refa aby otrzymać darmową akcję. Wysłałem dokumenty i całkowicie o tym zapomniałem. Dziś loguję się i nadal nie mam zweryfikowanego konta. Pojawia się problem bo zmieniałem miejsce zamieszkania 3 razy przez ten czas i nie pamiętam jaki adres podałem do weryfikacji :/ .Jest jak to sprawdzić ? Przeszukałem panel ale nic takiego nie ma :/ a jakiegoś adresu do supportu też nie mogę znaleźć. Jest tam wgl polski support czy trzeba po ang pisać ?
Trzeba po angielsku. Po prawej stronie na dole masz ikonkę, klikasz na nią i przenosi cię do supportu. Piszesz wiadomość i wysyłasz. Odpowiedź wyślą na maila podanego przy rejestracji.
Odpowiedz