WIELKA REAKTYWACJA
Witam wszystkich po meeeeega długiej przerwie. Było dużo zawirowań i zmian przez ten okres, ale w końcu postanawiam wrócić i spróbować jeszcze raz!
Co sie działo przez ten czas, jak wyglada sytuacja ?
Ogólnie upadek strony zaczął się w lutym. Zauważyłem, że nagle przestało cokolwiek wpadać i wejścia na stronę praktycznie spadły do zera. Okazało się, że dostałem bana od Google za rzekomo czysty spam (każdy post miał unikalne minimum 300 słów). 2 miesiące próbowałem wszystkiego i walczyłem, żeby odzyskać stronę. Niestety nieskutecznie. Szczerze mówiąc mocno mnie to podłamało. Nadszedł kwiecień i niestety nie miałem czasu, żeby stawiać nową stronę, ponieważ matury były tuż tuż. Napisałem matury i nadszedł czas na odpoczynek. Potem pod koniec lipca przyszły wyniki. Okazały się wystarczająco dobre (głównie rozszerzona geografia z wynikiem 70%), żebym dostał się na studia - kierunek Gospodarka Przestrzenna.
Potem nadeszła połowa sierpnia i wyjechałem na miesiąc do Niemiec, żeby zarobić trochę grosza. Wróciłem pod koniec września, wprowadziłem się z kolegami do Wrocławia na okres studiów i zacząłem studenckie życie.
Tak to mniejwięcej wygląda w skrócie. Teraz postawiłem nową stronę ".com", oczywiście znowu spróbuję uderzyć w hacki. Teraz będzie dużo trudniej niż wcześniej, ponieważ zaczynam totalnie od 0. Mam jednak nadzieję, że dam radę. Poza to mam fajny pomysł na niszę, do ktorej bym potrzebowal nowej strony. Nie jest zwiazana z hackami, jest mocno oblegana i wszedzie jej pełno, ale w takim zastosowaniu w jakim chcialbym jej uzyc nie ma zadnych stron z tego co przejrzalem. Ale z ta nisza to poooozniej, jak juz tu uda mi sie cos wyczarować.
Nie wiem jak bedzie tym razem z postowaniem, bede staral sie robic to w miare mozliwosci tak jak kiedys, czyli 1 dzien = 1 post. Czasem nie bedzie to mozliwe, bo troche kolokwiów mam w najblizszych tygodniach i trzeba bedzie sie uczyc, ale bede robil co w mojej mocy.
Także widzimy się przy najblizszym poście.
Wielka PJONA !