Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Appki - Czy to koniec?

Autor Wiadomość
RE: Appki - Czy to koniec?
Sprawdź:
(26-09-2015 15:59)Szrejter napisał(a):  
(26-09-2015 15:07)AnnaKa napisał(a):  A zaczniesz używać jeden błąd i po radości, wiem co mówię Big Grin

@AnnaKa mi zbytnio nie zależy na app bo mam inne narzędzie i jak apki tak szybko padają to będzie mniejsza konkurencja Smile

Zrób poradnik i goń go hurtem po 30zł w dziale ,,sprzedam''. Zostań forumowym biznesmenem. Lol
Oczywiście żarcik, ale właśnie przez takich przedsiębiorców handlujących apkami, viralami, poradnikami i wszystkim co tylko wpadało im w ręce, narobił się syf na masową skalę, co doprowadziło do silniejszej interwencji Facebooka.

Można jeszcze dodać do tego strzał we własną stopę, jaki wykonują właściciele PP, wprowadzając opcje ,,poleconych''. Nigdy tego nie potrafiłem zrozumieć. Przecież to generowało głównie patologię całego biznesu.
Glosy: Mauorycy (+1)
Widać że facebook wziął się za apki. Jak jeszcze tydzień lub dwa temu cała moja tablica zawalona była spamem z apek z kont znajomych to teraz kompletna cisza... Wink
Glosy: trajbson (+1)
Oj wział. Appek nie widac w ogóle teraz.

Zrobić z 50k tokenów puścić spamik i od razu super hajs by był Big Grin
Haha i dobrze. W końcu FB chociaż w jakiejś części uwolniony od SPAM'u.
Tak każdy mówi i dobrze że nie ma apek a odnoszę wrażenie że piszecie to z zazdrości bo nie każdy z Was potrafił to ogarnąć, i nie, nie było to wziąć i puścić 50k tokenów. Najpierw trzeba zebrać te tokeny żeby było co puszczać.

Poza tym nie cieszcie się zbyt wcześnie, apki nadal są i działają tylko się ich nie używa.
Glosy: Squnek (+1)
Zbieranie tokenów to pryszcz bro Smile Moje już sie zbieraja
A ja dzisiaj widziałem na RL koncie FB jak jeden z moich znajomych udostępnił z aplikacji posta, więc jednak jeszcze nie do końca koniec apek Wink
(27-09-2015 16:11)patulsky1337 napisał(a):  Haha i dobrze. W końcu FB chociaż w jakiejś części uwolniony od SPAM'u.
Niby tak ;Dale nie zapominajmy ze jeszcze z pol roku temu sam spamowales fejsa ;D

Co do apek dziwne rzeczy sie dziejo , ale nie ma co sie dziwić, "ofiary" sami sie do upadku apek przyczyniaja ale tez "pro earnerzy" maja na to spory wplyw Wink bo posty typu Paździoch niezyje albo popek lezy polamany w szpitalu no to sory xdd ale nie bylo nic innrgo jak kliknac zglos..

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Az chyba napisze poradnik jak przedłużyć żywot apki. Tak by jeszcze to żyło jakiś czas.
Glosy: rekki (+1), Nupek369 (+1), damko123 (+1), Pitek236 (+1)
(28-09-2015 11:36)AnnaKa napisał(a):  Az chyba napisze poradnik jak przedłużyć żywot apki. Tak by jeszcze to żyło jakiś czas.

Ale to najlepiej albo płatny poradnik niech będzie albo w strefie dla wtajemniczonych, by znowu gimbaza nie nasyfiła Wink
Odpowiedz