Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
(20-09-2013 09:02)koniec napisał(a): To są oszuści, nawet jak nie wpisujesz PIN-u zabiera Ci kase... i brak info o kosztach na dole str.
głupoty wypisujesz od kilku stron ale teraz to już przerosłeś samego siebie, skoro pobiera kasę nawet gdy nie wpiszemy pinu to nic tylko wpisywać numery wszystkich nielubianych osób a ich saldo zejdzie do zera tak? pomyśl trochę zanim napiszesz kolejną głupotę.
Niby twierdzisz że to oszustwo w a sygnaturze reklamujesz ich doublefacepalm...
No tak właśnie się zdażyło w moim wypadku... Otóż to. Miałem na koncie na komórce sporo kasy. Postanowiłem sprawdzić jak funkcjonują nowe pp i czy jest info w stopce. WPISAŁEM JEDYNIE SWÓJ NUMER, bez potwierdzenia PIN'u, a teraz patrzę - 0 pln na koncie. Tak być nie powinno, tak samo można podać nie swój numer i właściciel obcego nr bedzie miał wyciągniętą kase.
Oczywiście ja - jako partner kasy za to nie dostałem bo PIN nie był wpisany
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-09-2013 10:01 przez koniec.)
(20-09-2013 10:02)koniec napisał(a):
(20-09-2013 10:01)sqmany napisał(a): @UP
Już nie pogrążaj się...
W czym się pogrążam? W tym, że z kilku dyszek zrobiło się 0 PLN? Miałem aktywną usługe EASY, mimo iż NIGDY nie wpisywałem tam żadnego PIN'u.
Z ciekawości podałem tylko swój stary numer, którego już nie używam i mam na nim kasę na koncie i jakoś nic mi nie zabrało. A skoro piszesz, że masz aktywną usługę EASY to musiałeś jednak podawać ten PIN tylko o tym nie pamiętasz. Dziękuje dobranoc
Widzieliście nowy program "GTA V" na konsole i PREORDER NA PC za darmo haha