Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(30-04-2017 11:42)wysoki01 napisał(a): Czy w zdjęciach "Drugs" krzak/liść marihuany to 1, czy 2?
Zależy od stanu, w Kaliforni raczej 1 - "Medical marijuana is legal and recreational marijuana recently legalized in California"
edit
jakie pytanie taka odpowiedź,,, lol, oczywiście myślałem o nsfw gdzie kilka razy miałem ostatnio "zielsko" i ten sam problem, ale podpowiedziałem dobrze. Testowe "sporty" wciąż traktuje jako zaproszenie do bana, a za 1$ to już zawracanie ... (kijem)
Tu nie liczy się twoje zdane tylko wymaganie klienta
EDIT: Jak wypłacę na niezweryfikowane konto to mogę typ płacić, czy nie? Jeśli nie to oferuje ktoś wypłatę w bitcoin? Tzn ja ustawiam twój adres wypłaty, a ty wysyłasz bitcoiny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2017 18:25 przez adamak2k.)
Ludzie tu chodzi albo jest albo nie ma. Jak est to nie patrzysz na otoczenie i dajesz od razu że jest... Potem klientowi poprzychodzą zdjęcia drągów oznaczonych jako brak i koniec współpracy z serwisem