Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
16 Lipiec
Dzisiaj jak wrócę z lasu muszę spiąć dupę i zarobić jakąś setkę Wczoraj trochę lipnie wyszło, wróciłem przed piętnastą, po denerwowałem się, rozwaliłem parę rzeczy i wziąłem się za ich naprawę. To pochłonęło mój czas..
$$$Cyferki$$$
LeadMore.pl
[align=center]Dzisiaj zarobiłem: 22.4 zł W lipcu zarobiłem:1433.6 zł W tym roku zarobiłem:12872.2 zł z 30.000 ZŁ
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2015 05:12 przez Zarobiony_Koles.)
RE: Dziennik Pracy: Zarobiony_Koles, Zozols1 & Fato
17, 18 i 19 Lipiec
Praca pracą, wracałem po 16 ale wstyd się przyznać, że ja nie wiem co mam robić. Zero pomysłów, nic nie wpada, a pracuję starymi metodami.. Nie wiem co robić :/
$$$Cyferki$$$
LeadMore.pl
[align=center]Dzisiaj zarobiłem: 91.1 zł W lipcu zarobiłem:1515.8 zł W tym roku zarobiłem:12963.3 zł z 30.000 ZŁ
Nie wiem co teraz robić, Programy partnerskie stoją, sposób się wypalił a suby nie idą czyli reasumując jestem w du*ie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2015 20:48 przez Zarobiony_Koles.)