Witam, pierwszy mój post na tym forum piszę tutaj

Od paru lat przyglądam się wiedzy, która tutaj jest (na tym forum) i głowę czasem rozwala, tyle tu jest ciekawych i wartych rzeczy, że toż to szok

Niby coś tam się interesuje człowiek zarabianiem w internecie, ale mało z tych dzienników ogólnie wynika, w większości, każdy kryje swoją niszę na czym zarabia i jak to robi (co zrozumiałe). Poradniki (darmowe) to duża wiedza, ale dla laika to jednak nie raz za dużo, albo są tam tematy chwilowe lub groszowe. Trafiłem w końcu tutaj i fajnie Pani 11natinka11, wszystko przedstawia i pokazuję, co jak, gdzie i kiedy! Ile z tego wyciąga, bez szału, ale da się, pokazuję co jak robi i widzę bardzo pomaga, fajnie. Zarejestruję się do większości programów, gdzie mogę być Twoim poleconym i będę działał

Wiem, że ankiety to zarobek bez szału i łatwy do pokazania, ale jednak...Jednego się przez ten czas nauczyłem, niby oczywiste, proste, ale nie zawsze, że
zarabianie przez internet jest proste, nic mylnego, bez działania, ciężkiej pracy, cierpliwości, pracy, pracy, nauki nic nie zarobisz...tak samo na ankietach nie dorobisz się kokosów, ale od czegoś trzeba zacząć...rozpisałem się nie wiem po co, ale fajnie 11natinka11, że prowadzisz ten dziennik i dzięki Ci za to

Pozdrawiam wszystkich i życzę dużych zarobków